Skvrny od rozšlapaného ovoce na koberci zvládne kvalitní chemie a kotoučový stroj

Published 7 roky ago - 1


Na prázdniny ke mně letos přijely sestřiny děti. Má holčičku a chlapečka, kteří jsou přibližně ve stejném věku jako moje dvě dcery. Děti dohromady tvoří skvělý tým, jsou moc rády spolu.

Čištění koberců, sedaček Praha 1

Se sestrou doufáme, že jim to tak vydrží a budou mít vřelé vztahy i v dospělosti. Snažíme se to co nejvíce podporovat. Často se navštěvujeme a pořádáme prázdninové pobyty u jedné nebo u druhé doma. Letos to vyšlo na mě.

Bohužel děti začaly být divočejší, hrály si pořád svorně ale o dost drsněji a začalo to mít občas následky v podobě obitých věcí nebo nepořádku. Musím přiznat, že jsem je moc nestíhala brzdit. A často jsem na to neměla ani energii, místy mi to přerůstalo přes hlavu.

Často jsem je prostě nechala řádit a šla se odreagovat na zahradu. Jenomže pak jsem zjistila, že takovým přístup se mi hodně nevyplácí. Především se nevyplácí zařízení bytu.

Nevím, jak k tomu došlo a jak to vůbec vzniklo, ale v obýváku se strhla bitva. Bojovalo se bohužel jídlem, které jsem dětem nechala na svačinku. Takže na koberci byly rozšlapané jahody, maliny a další potraviny. Které napáchaly podobnou škodu.

Když jsem děti našla v plném zápalu…

Holubkové čištění koberců v Praze 3

Když jsem děti našla v plném zápalu a koberec totálně zaneřáděný, zrudlo mi před očima, seřvala jsem je do jednoho, a tak se konečně uklidnily. Potom už byli všichni hodní, ale koberec na tom byl hodně špatně.

Naštěstí jsem věděla, komu zavolat. Znám A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 1 od doby, co nám odstraňovali plísně, a vím, že si s prací dají záležet a mají skvělé výsledky. Stejně tak to bylo i s kobercem.

Pustili se do skvrn chemií a kotoučovým strojem, skvrny byly ty tam a koberec vypadal nádherně. Dokonce ještě lépe než předtím. Oddechla jsem si a se mnou i děti, protože správně tušily, že by je jinak asi čekaly „galeje“.

comments icon 1 comment
1 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *