„Strojové čištění a úklid Ostrava“ – fantom koberců

Published 7 roky ago -


Od svých pětadvaceti let bydlím sám, jsem na to zvyklý a líbí se mi to. Jsem schopný se o sebe ve všech ohledech postarat sám a zajistit si domácnost. S čím mám ale stále ještě trochu problém, je takový ten detailnější úklid bytu.

Umýt nádobí, uklidit si po sobě věci, sem tam prach, potom vysát koberce, vytřít podlahy… tohle zvládnu, ale nemám prostě oko na drobné detaily, které na první pohled vidí zkušené oko hospodyňky.

Moje sestra například, ta je v tom skvělá. Dorazí ke mně na návštěvu a hned ode dveří mi vyjmenuje pět věcí, které je třeba dát do pořádku, a já jsem si jich vůbec nevšiml. Když se pak nad tím zamyslím, zjistím, že sestra měla pravdu. Prostě na to asi jako chlap nemám ty potřebné buňky. Čištění koberců, sedaček Ostrava.

Nedávno mi sestra doporučila…

Nedávno mi sestra doporučila, ať si ručně vyčistím koberec. Měl jsem na něm pár skvrn, které mi nijak nevadily, ale teď, když jsem byl na ně upozorněn, mi vadit začaly. Ale ručně drhnout koberec? To se mi vůbec nechtělo.

Čištění koberců, sedaček Ostrava

Radši jsem si na internetu pohledal úklidové firmy a vybral z nich A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Ostrava. Nabízel strojové čištění koberců kotoučovým strojem a kvalitní čisticí chemií. Říkal jsem si, že to by mohlo být něco jako já s kartáčem v ruce zrychlený milionkrát.

A docela jsem se i strefil…

A docela jsem se i strefil, jen jsem vynechal použití velice kvalitní chemie, která zvládla polovinu práce, navázala na sebe špínu, kterou kartáče kotoučového stroje vyčesaly z hloubky koberce na povrch. Fungovalo to bezvadně. Všechny fleky z koberce byly pryč a díky chemii byla vlákna koberce neskutečně čistá a barvy jasné. Čištění koberců, sedaček Ostrava.

Strojové čištění koberců Ostrava

Když mě opět navštívila sestra a uviděla koberec, neměla slov. Myslela si, že jsem koberec vyčistil sám a nechápala, jak jsem to takhle dokázal. Vysvětlil jsem jí, že je to zásluhou A SERVISU, řekla, že v tom případě to chápe a poprosila mě o kontakt na ně.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *