Plíseň není dobré podceňovat. LGS od firmy „Dezinfekce a odstranění plísní Praha“ je účinnou prevencí

Published 7 roky ago -


Vždycky je lepší pokoušet se o prevenci, ale většina lidí řeší problémy, až vzniknou. Včetně nás. Nikdy jsme toto neřešili, dokud se u nás plíseň neobjevila. Snažili jsme se ji sice vyčistit, ale moc jsme upřímně neuspěli, položili jsme si otázku jak odstranit plísně  a odpověď byla po našich neúspěšných pokusech o odstranění jasná, obrátit se na profesionály.

Takže bylo potřeba obrátit se na nějakou odbornou firmu. A obrátili jsme se na společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně, která měla samé dobré ohlasy. Měla opravdu výborné retence, takže při výběru, na koho se obrátíme, jednoznačně vyhrála. Na jejich stránkách je navíc i spousta informací o tom, jak plíseň vzniká.

Například na zateplených fasádách a na severních stranách zdí se plíseň, bakterií, hub a kvasinek vytváří nejčastější. Pro řešení problému, jak se těchto nežádoucí plísně, je právě nátěr LSG. Je to nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému stoprocentně zbaví. Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

Čím zlikvidovat a odstranit plísně v bytě v Praze 4

I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů. Nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let.

V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Záruku tato firma garantuje až 2 roky. A firma A SERVIS nabízí nejen tento nátěr, ale samozřejmě zajišťuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu.

Takže jsem na nic dál nečekal a kontaktoval je, aby plíseň co nejrychleji zmizela. Tvořila se totiž u mě v kanceláři, a vypadalo to

Cena za profesionální odstranění a likvidaci plísní v Praze 7

opravdu neprofesionálně, ale bohužel náš úklidový servis si s tím nevěděl rady. Naštěstí pro zaměstnance A SERVISU to nebyl žádný problém. A jsem rád, že jsem se obrátil právě na ně, protože odvedli vynikající práci. Svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce. Na místo napadené plísní nejdříve aplikovali běžný desinfekční prostředek.

Po odstranění nečistot a biotického napadení…

Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy. Povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

Koho poptat v Praze 2 na odborné odstranění plísně

Během jejich práce mi i vysvětlili, jak plíseň často uvnitř místnosti vzniká a sice kondenzací vody. Teplotní rozdíl mezi jednotlivými místnostmi by neměl být vyšší jak 4 oC. Pokud v jedné místnosti máte výrazně nižší teplotu, tak při otevření dveří do této místnosti vletí teplý vzduch, který obsahuje mnohem více vodních par, která se v chladných místech zkondenzuje.

Kondenzovaná voda se potom uchytí na chladných površích…

Kondenzovaná voda se potom uchytí na chladných površích a plíseň je na světě. Ideální teplota je 18 až 22 oC a měla by se udržovat konstantně – vyplatí se to i jak z hlediska prevence před plísněmi, ale tak i z finančního hlediska. Udržování teploty je méně nákladné, než nějakou místnost potom prudce vytápět na plný výkon topení.

Kde v Praze 1 najdete odborníky na odstraňování plísní

Byl jsem velmi spokojený i s jejich vystupováním, protože domluva s nimi byla perfektní, všichni byli vstřícní a rozhodně se u své práci nepoflakovali, vše měli poměrně rychle hotové, a přitom byli pečliví. K žádnému přesouvání termínu nedošlo, ani k dalším zdržovačkám. Byli jsme s nimi spokojeni opravdu ve všech ohledech. Ani s cenou jsme neměli problém, i když byla o něco vyšší, protože vzhledem k jejich kvalitě se dle mého jedná o adekvátní navýšení ceny – ve srovnání s jinými úklidovými firmami, které znám.

Někdy si člověk za kvalitu musí připlatit…3

Jak se zbavit v Praze 3 plísně na zdi

Někdy si člověk za kvalitu musí připlatit a v tomto případě se to určitě vyplatí. Takže pokud potřebujete odstranit plíseň, nebo se chcete pojistit, protože se domníváte, že váš dům je k plísním náchylný, určitě vám mohu LGS vřele doporučit. Výborné je, že firma nabízí i celou řadu dalších služeb, jako je například čištění koberců a podlah, mytí oken a podobně. Já jsem se po této pozitivní zkušenosti s nimi začal obracet i s úklidem v domácnosti. A sice s tím čištěním koberců, a tuto službu mohu rovněž pouze doporučit.

Jiné jsem dosud nevyzkoušel, ale věřím, že všechny jejich služby budou stejně tak kvalitní jako ty, které jsem vyzkoušel. Skvělé je, že své služby nabízejí po celé České republice, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu, což jen dokazuje, že jejich služby jsou žádané. Proto bych si být vámi s vyšší cenou nelámal hlavu. V případě, že takovéto služby poptáváte, bych se obrátil právě na tuto firmu.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *