LSG protiplísňový nátěr je elegantním řešením plísňové invaze

Published 7 roky ago -


S rodinou žijeme ve starším domku, který manželka zdědila po babičce. V domě chybí zateplení, na které se za dva, tři roky chystám. Prozatím na to nejsou ani finance, ani časový prostor. Do té doby to nějak vydržíme.

Největší problém byla ale plíseň, která nám řádila v kuchyni. Jsem přesvědčený, že zateplením se to vyřeší, ale prozatím bylo nutné vymyslet něco jiného. Savo a podobné postřiky nám moc nepomáhaly. Navíc jsme tyto prostředky kvůli dětem ani moc používat nechtěli. Jak odstranit plísně.

Jenomže vzduch zamořený plísní není o nic lepší, proto jsme se snažili přijít na způsob, jak se s nimi co nejúčinněji vypořádat. Na diskuzních fórech nám lidé radili zateplení a savo, takové rady nám byly k ničemu.

Ale zaujal mě jeden tip…

Ale zaujal mě jeden tip, který doporučoval vyzkoušet LSG protiplísňový nátěr. Chtěl jsem se o tom dozvědět více, proto jsem začal pátrat na internetu. Vlastnosti tohoto nátěru byly naprosto unikátní a díky nim by se podle všeho mělo zamezit vznikání vlhka na stěnách, takže by neměly vznikat ani plísně.

Čím se zbavit plísní v Brně

Poradil jsem se s manželkou a rozhodli jsme se do toho jít. Nátěr nabízel A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně. Jehož pracovníci k nám dorazili, aby vyhodnotili situaci a navrhli vhodný postup práce. Říkali, že se jedná o běžnou situaci, není to nic náročného a vše se zvládne ve dvou dnech.

Kdy se nejprve mechanicky s pomocí kartáče odstraní plíseň, tato plocha se vydezinfikuje a nechá vyschnout. Ve druhém dni se nanese protiplísňový nátěr. Veškeré práce proběhly přesně tak, jak nám to popsali zaměstnanci A SERVISU.

Kvalitní zbavení plísní Brno

Nic se neodfláklo, na všem pracovali velice pečlivě. Nátěr prozatím funguje tak, jak jsme doufali. Plísně se nevytvářejí. Jak odstranit plísně.

A jelikož je životnost nátěru 4-6 let, neměly by se plísně objevit, dokud dům nezateplíme.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *