Protiplísňový nátěr, který vážně funguje, přináší „Odstranění plísní Praha“

Published 7 roky ago -


Naše děti si odjakživa přály mít doma nějakého domácího mazlíčka. Bohužel je nejstarší syn alergický na zvířecí srst, proto jsme jim nikdy žádného nepořídili. Toužily ale po tom tak silně, neustále prosily a slibovaly, jak se o zvířátko budou starat, že jsme se rozhodli jim koupit želvy.

Vzali jsme si dvě želvičky a k tomu obří akvárko, aby měly dostatek prostoru. Mají tam prostor na souši a také velký prostor s vodou na plavání. Děti byly z želv nadšené, pečlivě se o ně starají a pravidelně jim akvárko čistí. Překvapilo mě, že jsou v tom až tak poctivé. Jak odstranit plísně.

Jenomže v zimě nastaly problémy, v místnosti, kde je akvárium umístěné, se začaly vytvářet plísně. Pravděpodobně je na vině nedostatečné odvětrávání místnosti a vlhkost, která se zvýšila kvůli obřímu nezakrytému akvárku. Řešení, které se nabízelo, bylo zbavit se želv a akvárka. To by ale děti nesly velice těžce.

Hledali jsme způsob…

Profesionální odstranění plísní v Praze 8

Hledali jsme způsob, jak na plísně vyzrát a nezamořit si byt toxickými prostředky. Natrefili jsme na možnost nanesení LSG protiplísňového nátěru, podle popisu na stránkách A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně, který tento nátěr nabízí, se nám zdálo, že by mohlo jít o rozumnou věc, která by měla fungovat.

Účinné odstranění plísní Praha 10

Že je to opravdu tak nám dokázali zaměstnanci A SERVISU. S plísní se vypořádali bravurně. Použili na ni kartáče a pěkně postupně, místečko po místečku ji ze stěn odstraňovali. Jakmile měli jistotu, že je skutečně všechna pryč. Vydezinfikovali plochu a nechali dezinfekci zaschnout a působit do druhého dne.

Na ošetřenou plochu poté nanesli nátěr. Na tom už nebylo nic složitého, práce byla brzy hotová. Nátěr působí přesně tak, jak jsme doufali, plíseň je pryč a nevrací se. Jak odstranit plísně.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *