Sblížili nás „Čištění sedaček Praha“ a jeho čištění koberců

Published 7 roky ago -


Čištění koberců mě nikdy nezajímalo, moc jsem se o svoje koberce nestarala. Občas jsem je vysála vysavačem a stačilo. Nezdálo se mi nijak důležité se jim věnovat, úklid není zrovna moje hobby.

To se ale změnilo, když jsem se dala dohromady s mým dnes už manželem. Tenkrát jsem nevěděla, jestli to někam povede, ale moc se mi líbil.

Problém nastal, když jsem ho zavedla poprvé k sobě domů. Nevěděla jsem, že je astmatik a asi i kdybych to věděla, nenapadlo by mě, že se na to mám nějak připravit. Jakmile vstoupil do mého obýváku, začal kašlat a zjevně ho něco dusilo. Říkal, že takovou reakci má na větší výskyt prachu v místnosti.

Prach jsem měla vytřený…

Prach jsem měla vytřený, ale šlo znát, že se stav mého návštěvníka zhoršuje v blízkosti koberce. Ptal se mě, kdy jsem koberec naposledy čistila. Když jsem popravdě odpověděla, že nikdy, požádal mě.

tepování koberců a čalounění v Praze

Jestli bychom mohli přejít do jiné místnosti. Zůstali jsme tedy v kuchyni.

Všechno šlo tehdy dobře, jen kdyby nebylo těch zatracených koberců. Nechtěla jsem si odradit sympatického nápadníka. Požádala jsem ho o tip na úklidovou firmu, která by mi koberce vyčistila. Řekl, že on je velice spokojený s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění sedaček, koberců Praha 9 a pomohl mi s nimi všechno dojednat, nebylo to vůbec nic složitého, ale byla to dobrá záminka být více spolu.

Strojové Čištění Kobercu Praha

Navíc moje cynické já mi říkalo, že kdyby to neklaplo, tak aspoň budu mít vyčištěné koberce a to taky není na škodu. Nadto mi byla vybrána velice schopná firma, její zaměstnanci mi koberce vyčistili velice důkladně. Až mě udivilo, kolik špíny v nich bylo a jak krásně po vyčištění vypadaly. Čištění sedaček, koberců Praha 9.

Čištění koberců - Nejnovější technologie v ČR

Příteli se potom už u mě v bytě dýchalo dobře, scházeli jsme se stále častěji, až mě jednoho dne požádal o ruku. Teď bydlíme ve společném bytě, kde se o naše koberce pravidelně stará A SERVIS.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *