Chceme být supervýkonní, výsledkem je ale superúnava. Nechte si pomoct od odborníka

Published 7 roky ago -


Pravidelně se jednou měsíčně scházím se svými kamarádkami. Všechny už jsme vdané a máme své rodiny, ale slíbily jsme si, že si na sebe zkusíme i dále udělat čas. Alespoň tak můžeme rozebrat problémy, které máme společné. Jedná se třeba o výchovu dětí, zdravotní problémy, tipy na vaření/pečení nebo úklid. Ten jsme řešily posledně. Čištění koberců, sedaček Brno.

Jedna z kamarádek si začala stěžovat na to, jak jí bolí záda, protože drhla doma koberce. Další dvě souhlasně přikyvovaly a přidávaly k dobru své zkušenosti. Znělo to hrozně, hodiny úmorné práce, bolesti zad, kolenních kloubů, rukou a výsledky stejně nejsou nijak unášející. Když jsem dlouho mlčela, tak se mě zeptaly, jak to dělám já.

Dezinfekční čištění koberců Brno

Nejdříve mi bylo trapně přiznat…

Nejdříve mi bylo trapně přiznat, že si koberce nechávám čistit firmou. Jako vládkyně naší domácnosti bych si přece měla se vším poradit, všechno zvládat a mít všechno v malíčku. Ale potom jsem si uvědomila, že takové stereotypní představy nejsou nic pro mě. Proč bych se měla sedřít, když to jde i jinak a má to spoustu výhod. Proto jsem se rozhodla svým kamarádkám a i tady vám říct. Říct, jak je to úžasné, když se za vás někdo o něco postará. Nemusíme se přece vždycky za každou cenu strhat, abychom na své okolí udělaly dojem.

Mechanické čištění koberců Brno

Na ruční drhnutí koberců jsem se teda dávno vykašlala a zvu k nám profesionály z A SERVISU LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Brno. Zvládnou koberce vyčistit mnohem lépe než já, za kratší dobu a já mám mezi tím čas věnovat se jiným pracím nebo třeba sama sobě. Když vidím, kolik špíny se při čištění odstraní, je mi jasné, že sama bych jí odstranila možná tak polovičku a zbytek by zůstával v koberci a kazil vzduch. Takhle je postaráno o zdraví mé rodiny i čistotu koberců.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *