Hledáte kvalitní úklidovou firmu na strojové čištění a impregnaci podlah v Praze

Published 7 roky ago -


Chtěli jsme si trochu přestavět koupelnu, respektive šlo jen o přesunutí pračky a pár skříněk, ale jinak vše víceméně zůstalo. Problém byl, že jsme zjistili, že dlažba pod pračkou byla trochu zrezivělá.

A vyčistit mi to opravdu nešlo, ať jsem s tím zkoušela cokoliv. Navíc jsem se i bála, abych dlažbu nijak nezničila. Proto museli přijít na řadu odborníci. Kontaktovala jsem proto lidi z A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha, na které jsem našla na internetu nejlepší reference. Popsala jsem jim můj problém a následně jsme se domluvili na termínu a kalkulaci.

Dobrý dojem na mě udělalo to, že dlažbu vyčistili naprosto perfektně. Byla jako nová a já jsem moc spokojená. Protože jakákoliv špína, stopy po rzi a cokoliv, tak všechno dokázali vyčistit. Zaměstnanci byli navíc moc milí a velmi opatrní k věcem, které v koupelně byli.

A nábytek, který

Strojové čištění podlah v Praze 8

A nábytek, který mohl jít ven, si sami odtahali, za což jsem byla ráda. Tímto bych chtěla všem čištění podlah Praha doporučit. Protože jsem s nimi měl výbornou zkušenost a naplnili moje očekávání ve všech směrech. Čemuž jsem se nedivila nejen já, ale potom i manžel, když upravenou koupelnu viděl.

Jediné, před čím bych chtěla tak trochu varovat, je cena. Je o něco vyšší, ale opravdu to stojí za to. Protože výkon jejích práce má prvotřídní výsledek, takže se ty peníze vyplatí investovat.

Kvalitní čištění podlah Praha 3

Někdy je lepší nedržet každou korunu a za skutečnou kvalitu si připlatit. Nehledě na to, že mám pocit, že kvalitních firem začíná čím dál víc ubývat. Proto jsem velice ráda, že jsem narazila právě na tuto úklidovou firmu.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *