Kvalitní čištění podlah v Praze? Poptáváme firmu „Nano impregnace Praha“

Published 7 roky ago -


Chtěla bych napsat pár vět o úklidové společnosti A Servis Lipka, s.r.o.. Která provádí strojové čištění a voskování podlah a čistění kotoučovým strojem, který zaručuje jejich hloubkové čištění. A já jsem s touto jejich službou hrozně moc spokojená.

Potřebovala jsem vyčistit podlahy v mém menším manikúrním salóně. Mám pronajatou garsonku, kterou takto používám jako své pracoviště. A potrpím si na hezké prostředí, ale moje podlaha už byla hrozně špinavá.

Snažila jsem se ji vyčistit sama, ale furt to nebylo podle mých představ, proto jsem si na to nechala najmout úklidovou firmu. Na internetu měla výborné reference právě A SERVIS LIPKA, tak jsem se obrátila na ni.

Kontaktovala jsem se a vysvětlila jim moje požadavky problém a následně jsme se domluvili na datu čištění. Strojové čištění a voskování podlah.

Přišli v domluvenou dobu…

Přišli v domluvenou dobu na minutu přesně, což jsem ocenila, protože si hodně potrpím na dochvilnost.

Kvalitní čištění podlah v Praze 1

Pustili se do čištění a musím se za ně zaručit v tom, že odvádějí opravdu vynikající práci. Podlaha vypadala ne jako vyčištěná, ale jako nová.

Já bych tohoto výsledku nedosáhla, ani kdybych nad podlahou strávila snad týden. Tímto způsobem vyčištěná podlaha ještě dostala voskový nátěr. Podlaha tak byla krásně lesklá a už vůbec neklouzala. Jsem s touto firmou spokojená, protože vše proběhlo bez potíží.

Profesionální strojové čištění pohlad Praha 8

Navíc nabízí i řadu dalších služeb, jako je mytí oken a čištění koberců a je jedno, zda se jedná o váš dům nebo kancelář. Tímto bych chtěla všem čištění podlah Praha doporučit. Jsem si jistá, že budete spokojeni, ať využijete jakoukoli službu od této úklidové společnosti. Strojové čištění a voskování podlah.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *