Strojové čištění koberců má úžasné výsledky

Published 7 roky ago -


Čištění koberců není žádná legrace. Vím to moc dobře, mám malé děti a odstraňování skvrn, které způsobí, jsou skoro na denním pořádku. Pokaždé hledám nejrůznější babské rady, které by mi pomohly, ale nikdy jsem nenarazila na žádnou, se kterou bych byla opravdu spokojená a kterou bych s čistým svědomím doporučila dále. Neřekla bych, že nefungují vůbec, ale působí jen částečně. Většinu skvrn, které jsem takto čistila, se podařilo odstranit jen zpola. Koberec pak tedy nevypadá tak hrozně, ale při bližším pátrání vyjde rychle najevo, že je koberec posetý fleky.

Nedávno u mě byla na návštěvě kamarádka, která má také děti. Říkala jsem si, že se před ní za koberec nemusím stydět, protože to určitě dobře zná a doma bude mít něco podobného. Trefila jsem se jen na půl. Samozřejmě i její děti jsou postrachem všech koberců. Ale na rozdíl ode mě se kamarádce daří s fleky bojovat. Protože na to není sama, ale pomáhá jí úklidová služba A SERVIS LIPKA, čištění sedaček, koberců Brno – Ponava je v tomto boji úspěšná.

Strojové čištění koberců brno recenze

Když mi řekla, že tento servis používá strojovou metodu, která by měla být schopná odstranit i zaschlé staré skvrny, nemyslela jsem na nic jiného, než na to, jak by mohl vypadat můj koberec čistý. Proto jsem do této firmy zavolala, objednala si čištění koberce a nedočkavě čekala, jak to dopadne.

Pracovníci firmy na mě měli čas…

Pracovníci firmy na mě měli čas už za pár dní, takže jsem nemusela dlouho čekat. S čištěním koberce se začalo hned po jejich příjezdu. Měla jsem možnost vidět strojovou metodu čištění v akci a musím říct, že je to působivé a že už chápu, proč má tak skvělé výsledky.

čištění koberců brno-líšeň

Rotační kartáče s jemnými štětinkami se dostanou do hloubky a za pomoci účinné čisticí chemie bojují s nečistotou, dokud ji neodstraní. Tak to bylo i u mě. Všechny skvrny zmizely a koberec vypadal luxusně.

 

 

 

 

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *