Tchýně musí mít vždycky pravdu, ale o čištění koberců toho ví více „ Strojní tepování Brno“

Published 7 roky ago -


K narozeninám jsem od své tchýně dostala parní čistič na koberce. Nevím, jestli mi tím chtěla něco naznačit, je to dost možné, bývá k našemu bytu často hodně kritická. Neustále se jí něco nelíbí a nejradši by to u nás celé změnila. Ale s nutností vyčistit koberce měla asi pravdu. Zdálo se mi, že jsou nějaké zašlé, bez jiskry.

Tchýně chtěla samozřejmě práci s parním čističem vidět, takže jsme ji museli k příležitosti prvního čištění pozvatJ. A jsem ráda, že jsme to udělali, alespoň mohla na vlastní oči vidět, že to naprosto nefunguje. Neustále jsem spíš měla obavu, aby to moje koberce nepoškodilo, naštěstí se s nimi nic nestalo, ale vyčištěno nebylo zhola nic. Dobře, že to viděla i tchýně, protože jinak by mi asi nevěřila.

Strojové Čištění Kobercu Brno - Líšeň

Ale nenechala se jen tak odradit…

Ale nenechala se jen tak odradit. V nějakém svém oblíbeném ženském časopise viděla reklamu na extrakční čištění a snažila se mě přesvědčit, ať ho objednám. Naštěstí nejsem taková horká hlava jako ona a nejprve jsem si na internetu všechno prostudovala. Pochopila jsem, že by to pro nás nemuselo být to pravé, navíc jsem narazila i na případy, kdy extrakční čištění poškodilo koberce. Tohle jsem tedy rezolutně zamítla.

Ale protože jsem se chtěla vyhnout dalšímu nátlaku ze strany tchýně a navíc jsem už i já sama toužila mít koberce čisté, povolala jsem k nám úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, čištění sedaček, koberců Brno – střed,  ke které jsem našla spoustu pochvalných komentářů.

čištění koberců brno královo pole

Ukázalo se, že všechny pochvaly byly opodstatněné, protože práce A SERVISU byla parádní. Kotoučovým strojem a kvalitní chemií zvládli všechny koberce vyčistit tak dokonale, až jsem měla problém je vůbec poznat. Úžasně prokoukly, barvy byly zářivé a vlákna perfektně čistá. Dokonce i tchýně uznale chválila.

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *