Odstránenie polepov, fólií. Umývanie, čistenie okien, fasád. Výškové práce Bratislava

Published 7 roky ago -


A SERVIS LIPKA, s.r.o., umývanie okien Bratislava, zaisťuje kvalitné umývanie okien mnohým významným klientom a dôkladne zbaví ich okná bežných nečistôt, ale tiež nečistôt, ktoré boli spôsobené kvôli rekonštrukciám a stavebným úpravám

Odstráni zatvrdnuté nečistoty, medzi ktoré sa radí napríklad prebytočná reklamu a banery, akčné samolepky a tmely či silikóny. Šetrne a bez poškodenia vášho majetku, vám zatvrdnuté nečistoty odstráni. Používa pre to kvalitné korundové žiletky, ktoré majú 10 cm dlhú plochu.

Je dôležité, aby pomôcky v podobe žiletiek používal pracovník, ktorý je preškolený o ich používaní. Aby nijak nepoškodil vaše okno. Keby nastalo takéto nenávratné poškrabanie sklenenej plochy. Ktoré síce nie je zreteľné z diaľky, ale pri bližšom pohľade ju je vidno. Bolo by treba vymeniť sklenenú tabuľu, čo nie je najlacnejšia záležitosť.

Naši pracovníci sú dôkladne…

Zimné záhrady, skleníky, okná-umývanie, čistenie

Naši pracovníci sú dôkladne preškolení o používaní korundových žiletiek. Tak sa v našom prípade nemôže stať, že by bolo vaše okno poškodené. Takto sa odstraňuje hlavne fólie a polepy, lepidlá po strhnutých fóliách, zvyšky silikónov a tmelov a minerálne usadeniny či atmosférické spady.

Pokiaľ sa vaša sklenená plocha vyskytuje na zle prístupných miestach. Firma je pre takéto prípady vybavená bezpečnou a kvalitnou vysokozdvižnou technikou a hydraulickým ramenom. Ktoré sa používa najčastejšie. Ak je plocha pre túto techniku od budovy zle prístupná, pracovníci sú vybavení horolezeckou a speleologickou technikou (technika zlaňovania).

umývanie okien vo výškach cena

Na ktorú majú príslušné licencie podľa § 134 odst. 2 a podľa § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Zb. zák. pr. v znení zákona č. 155/2000 Zb. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci na pracovisku s nebezpečenstvom pádu z výšky alebo do voľnej hĺbky. Umývanie okien Bratislava.

Vďaka kompletnej výbave…

Vďaka kompletnej výbave firma vykoná ponúkané služby – umývanie okien, výškové práce, čistenie markíz, čistenie roliet, impregnácia markíz, čistenie reklám a banerov, veľmi kvalitne a bezpečne. Po odstránení zatvrdnutých nečistôt, omytí rámov, omytí parapetov, odstránení pavučín a odstránení iných nečistôt z okolia okna, je plocha dôkladne umytá a vyleštená takzvaným trikom suchého leštenia. Pri ktorom nepoužívame žiadne leštidlá, ale iba 100 % bavlnenú textíliu.

Umývanie okien vo veľkých výškach

Vďaka tomu, že sa nepoužívajú leštidlá, firma zaručuje dlhotrvajúci lesk vašich okien, výkladov a sklenených plôch. Leštidlá spôsobujú rýchlejšiu nadväznosť prachu na okno a tak je znečistenie vo veľmi krátkom čase znovu na okne zreteľné v podobe ťahov a kruhov.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *