Profesionáli v umývaní okien sú tu! Výškové čistenie, impregnácia fasád Bratislava

Published 7 roky ago -


Máme firmu v okrajovej časti mesta priamo pri diaľnici, kde denne prejde mnoho kamiónov a ešte viac áut. Sme pri hlavnom výjazde z mesta, takže je tu naozaj rušno. Okrem hluku, ktorý už relatívne nevnímame, nás trápi prach a rôzne nečistoty, ktoré sa tu nestále víria. Najviac to odnášajú okná a presklenné plochy, ktoré vo firme máme. Ich údržba je náročná ako fyzicky, tak aj finančne, keďže sa naozaj rýchlo a viditeľne špinia. Hľadali sme teda riešenie, ako tieto náklady znížiť a ako s týmto problémom zatočiť. Od firmy, s ktorou spolupracujeme sme dostali kontakt na firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., umývanie okien Bratislava,  čistenie fasád, výškové umývanie okien, ktorá sa zaoberá komplexnými upratovacími službami, mimo iného aj umývaniu okien. Veľmi si túto firmu pochvaľovali, tak sme ich nakontaktovali.

Ako bez šmúh umyť oknoCez telefón sme im opísali našu situáciu, že máme naozaj veľký problém so špinavými oknami. Nielen, že nám ponúkli klasické umývanie okien , ale zároveň nás informovali o tzv. nano impregnácii okien, ktorá by nám mohli ušetriť mnoho peňazí vynaložených na umývanie okien. Táto nano impregnácia funguje na princípe lotosového kvetu, keď sa na okno zhlukujú kvapky vody a rôzne nečistoty do guličiek, ktorá sú potom pri vetre odviate z okna preč. Takže nie je potrebné okná častejšie umývať a ostanú dlho čisté. Toto nás veľmi prekvapilo, tak sme sa rozhodli, že to určite skúsime. A ono to naozaj fungovalo!

 

 

Vo vopred dohodnutom termíne

Vo vopred dohodnutom termíne prišli zamestnanci firmy A SERVIS LIPKA presne na čas.  Prešli si firmu, aby vedeli ako postupovať v ich práci a následne sa do nich pustili. Umyli okná kvalitnými čistiacimi prostriedkami, následne okná zotreli gumovou stierkou a naimpregnovali okná, ihneď sme museli skúsiť či to funguje

umývanie okien Bratislava

a naozaj to tak bolo. Voda sa zhlukovala do guličiek a nezanechávali na okne žiadne stopy. Nakoniec okná vyleštili tak,  že boli krásne lesklé a dokonale čisté.

Boli sme s firmou A SERVIS LIPKA veľmi spokojní a rovno sme s firmou naviazali pravidelné servisné cykly umývanie okien raz za pol roka.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *