Umývanie okien v Bratislave, poznáme spoľahlivú upratovaciu firmu. „Výškové práce Bratislava“

Published 7 roky ago -


Určite poznáte ten pocit, keď sa vrhnete na umývanie okien v celom dome a už pri treťom okne začnete nadávať a prestane Vás to baviť, okrem iného ste zničená a nálada je na celý deň preč. Tak takéto pocity som zažívala vždy, keď došlo na túto činnosť.

Jedného dňa som si povedala, že toto už nechcem zažívať a rada by som si skôr odpočinula. Rozhodla som sa , že svoj voľný čas zamerám na seba, a umývanie okien nechám na profesionálov. Nielen, že budem mať viac času sama na seba, ale aj okná budú krásne čisté tak, ako ja by som nikdy sama nedokázala. Umývanie okien Bratislava.

Hľadala som na internete, aké by som mala možnosti. Upratovacích firiem je u nás nespočetne veľa, tak som sa musela zamerať na recenzie a ohlasy od zákazníkov. Našla som len tri firmy, ktoré mali mnoho kladných hodnotení, ale je pravda, že jedna o niečo viac viedla. Bola to firma A SERVIS LIPKA s. r. o..

Keď som sa pozrela…

Ako bez šmúh umyť okno
Keď som sa pozrela na okná a predstavila som si, čo by ma opäť čakalo, neváhala som ani minútu a ihneď som firmu nakontaktovala. S veľmi milou slečnou sme dohodli termín realizácie a povedala mi aj približnú cenu mojej objednávky. Komunikácia s firmou bola na úrovni, čo sa len tak nevidí.

Umývanie výloh, odstraňovanie fólií a polepov
V daný deň prišli traja zamestnanci firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., umývanie okien Bratislava a bez zdržiavania sa pustili do práce. Začali umývať okná pomocou špeciálnych čistiacich prostriedkov. Následne ich zotreli gumovou stierkou a nakoniec ich vyleštili tak, že sa krásne leskli na všetky strany.

vyskove prace cenová ponuka

Najväčšie prekvapenie bolo, ako okná leštili. Použili totiž len bavlnenú plienku, žiadne leštiace prípravky! Celkovo odviedli kvalitnú prácu, pracovali rýchlo a precízne, komunikácia s firmou aj zamestnancami bola na jednotku, takže za nás veľká pochvala a určite sme s firmou nespolupracovali naposledy.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *