Proti plísni doporučuji v Ostravě LSG

Published 7 roky ago -


Můj byt…

desinfekční odstranění plísně Ostrava-VítkoviceMůj byt je na kraji budovy a na štítové zdi se mi bohužel vytvořila plíseň. Ale jaksi jsem neměla úplně možnost se toho sama úplně zbavit. Jednak jsem ani pořádně nevěděla jak. Sama jsem si načetla, že třeba savo je jen dočasná pomoc, ale taky se opravdu hodně bojím výšek. I pouhé metrové vratké schůdky mi dělají problém. Představa, že bych si to měla vyčistit sama, mě zrovna dvakrát nelákala.

jak odstranit plíseň OstravaJak odstranit plíseň Ostrava…

Ale naštěstí jsem věděla, na koho se obrátit. Kvůli svým závratím jsem si nechávala už dlouho umývat okna od úklidové firmy A SERVIS LIPKA. Tato firma nabízí i službu odstraňování plísní Ostrava. Hned jsem se s nimi tedy domluvila na termínu odstraňování. A jako vždy firma odvedla vynikající práci. Její pracovníci si perfektně poradili jak odstranit plíseň Ostrava. Zdi byly perfektně opravené, barva po vymalování byla skoro ve stejném odstínu jako ta původní. Ale co je nejdůležitější, všude bylo čisto a po plísních nebylo ani památky.

úspěšné odstranění plísně Ostrava-PorubaNa zeď aplikovali jejich LSG nátěr…

Na zeď aplikovali jejich LSG nátěr proti plísním, který splňuje tu funkci, že by se plíseň neměla už znovu objevit. Funguje i jako prevence. Pokud víte, že je váš dům náchylný ke tvorbě plísní, ale nějakou dobu se vám už neobjevila, tak doporučuji se tímto pojistit. Alespoň budete mít jistotu, že se už skutečně neobjeví. Navíc životnost protiplísňového nátěru by měla být kolem deseti let, tudíž jsem ráda, že mám vystaráno na delší dobu. Tímto bych chtěla servis odstraňování plísní od A SERVIS chtěli všem doporučit, a i jejich ostatní služby, protože jsem s nimi vždy moc spokojená.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *