Mívala jsem dlažbu terakotové barvy, „Strojní mytí Pardubice“ mi ji obnovilo

Published 7 roky ago -


Pořídila jsem si jako domácího mazlíčka štěně labradora. Pejsek mi přinesl do života spoustu radosti, když byl Jessie malinký, udělal občas loužičku, tak jsem se zbavila koberců a nechala po celém bytě jen dlažbu.

Když Jessie vyrostl, už byl samozřejmě schopen vydržet do venčení, ale občasnému nepořádku se holt s domácím mazlíčkem nevyhnete. Jsou to třeba rozházené granule v kuchyni, nebo boty v předsíni. Protože je přece daleko větší zábava přerovnávat mi právě uklizený botník, i když má všude po bytě svoje hračky.

Ošetřujeme betonové podlahy a venkovní povrchy

Ale to jsou takové malé starosti, které určitě nezkazí radost ze psího kamaráda. Jedno nedělní odpoledne jsem si z nostalgie prohlížela staré rodinné fotografie a mimo krásných zážitků jsem zírala na barvu podlahy v ložnici. Jessiemu jsem tam totiž vybudovala pelíšek, má tam svoje ležení a nejčastěji tráví den právě tam, což se na podlaze trochu podepsalo.

Finální úpravy podlah – umývání, lakování, impregnace

Takhle mi to vůbec nepřišlo, ale…

Takhle mi to vůbec nepřišlo, ale když jsem to srovnávala s fotkou, tak zašlou špínou podlaha změnila barvu, už to nebyla ta zářivá terakota. Což mi bylo líto, protože takhle ten pokoj byl trochu ponurý. Byl sice vymalovaný kanárkově žlutou, tedy typicky pozitivní barvou, která původně pěkně kontrastovala s naoranžovělou podlahou, takhle to ale bylo poněkud nudné.

Broušení podlah

Koukala jsem na internetu, co se dá s tím dělat, na nějakém blogu jsem se dočetla, že by to mohlo jít dolů kartáčem na spáry a speciální chemií. Hned další víkend jsem to vyzkoušela, ale efekt žádný, jen se podlaha vyčistila od povrchového prachu. Napadlo mě, že bych se mohla za ty roky podlaze odvděčit a dopřát ji trochu péče.

Nejlepší způsoby jak dosáhnout třpytivého lesku podlahy

Koukala jsem na web, jaké jsou možnosti…

Koukala jsem na web, jaké jsou možnosti úklidových firem, a po zvážení všech pro a proti mi jednoznačně vyšel vítěz – tedy strojové čištění podlah pomocí kotoučového stroje. Protože v něm se kloubí detailní a hloubkové vyčištění se šetrností, která podlaze neublíží.

Renovace mramorových podlah

Nejlepší recenze na úklidovou firmu, která tento typ strojového čištění používá, byly na A SERVIS LIPKA, s.r.o.. Tato společnost k čištění používá zásaditou chemii. Protože pro podlahu je velmi důležité, aby použitá chemie byla kvalitní a co nejšetrnější. Když jsem si tuto úklidovou firmu pozvala domů, byla jsem potěšená. Nejen tím, jak tito odborníci pracují s vytříbenou chemií a účinným strojem, ale také komunikací.

Fluatace podlahy

Když jsem jim řekla, že…

Když jsem jim řekla, že mám s dlažbou takový problém, ale že to nespěchá, tak to nebyl pro A SERVIS důvod. Byli hrozně ochotní a vstřícní, hned mi nabídli termín. Vůbec jsem nečekala, že bych mohla mít podlahu v původním stavu v tak rychlém čase. Výsledek byl navíc senzační.

Voskování podlah

Vtipné bylo pozorovat odborníky při práci. Kdy půlka ložnice už byla vyčištěná, ale na druhou se teprve chystali. A ten rozdíl byl obrovský. Vlastně stejný šok jako stará fotka ložnice versus realita. Po odchodu úklidové firmy jsem pořád jen chodila po ložnici a radovala se z té syté barvy. Musím čištění podlah Pardubice doporučit ostatním pejskařům, se kterými si povídám v parku. Protože tato firma dokáže perfektně vyčistit také koberce.

Lité podlahyStrojové čištění podlah – průmyslové podlahy

 

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *