Kdo ve výšce umyje skla v Praze tak dobře, abyste měli pocit, že tam ani nejsou?

Published 7 roky ago -


Musíte propagovat jinými způsoby…

mytí oken ceníkPronájmem prostor ve výškové budově jsem si docela zavařil. Můj záměr byl mít restauraci, ze které bude výhled na město. A zákazníci se budou hrnout už jen kvůli té vyhlídce, ale taková věc se těžko propaguje. Z ulice nikdo nevidí, že tam někde nahoře je restaurace. Musíte propagovat jinými způsoby než restaurací samotnou. Výškové práce Praha.

Většina restaurací totiž má tu výhodu, že kolemjdoucí osloví způsobem: „Tady stojím, vypadám zajímavě, pojď se podívat“. Moje restaurace by musela začít slovy: „Zvedni hlavu, tady stojím“. Když se mi nakonec přece jen podařilo zákazníky přilákat, začal jsem se potýkat s dalším problémem. kvalitní mytí oken v domácnostech

Výškové práce Praha…

Restaurace je sice s výhledem, ale pokud nejsou dobře umytá okna, nemá výhled takové kouzlo. A firma, která pro celou budovu mytí oken ve výšce zajišťovala, tomu moc nedala. Protože bylo možné se trhnout a spolupracovat s jakoukoli jinou firmou podle libosti. Přešel jsem k firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Praha. Lepší rozhodnutí jsem nemohl udělat.

Otřesně špinavá okna…

Kdo umyje okna v PrazeKvalita služeb této firmy byla nesrovnatelná s tou předchozí. Najednou jsem viděl, že to jde udělat i dobře. Tak, aby si hosté při pohledu z okna neříkali, že máme otřesně špinavá okna. Ale tak, aby skla nevnímali a kochali se výhledem. Skla umytá A SERVISEM byla dokonale čistá a vyleštěná do toho nejmenšího detailu. Díky tomu navozovala dojem čistého a volného prostoru. Jako by tam žádná zábrana ani nebyla, přesně takhle jsem si to představoval. mytí oken ve výšce

Také jsem velice spokojený s flexibilitou firmy. Je možné se s ní domluvit na jakýkoli termín a hodinu, podmínkou je jen, aby to bylo za světla. S předchozí firmou se na ničem takovém domluvit nešlo. Pracovníci přišli nehlášeně a myli okna třeba i v plném provozu restaurace. Už bych neměnil.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *