Čištění a voskování podlah neslouží jen k udržování čistoty podlah, ale i k bezpečnosti

Published 7 roky ago -


Naše úklidová firma Čištění podlah Ostrava nabízí širokou škálu úklidových služeb a jednou z nich je i strojové čištění podlah. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem, kdy podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Ve většině případech pracujeme se šetrnou zásaditou chemií. Pokud se nejedná o čištění podlah v prostorách, kde probíhaly stavební rekonstrukce a je znečištěná cementem a podobnými materiály, které vyžadují na odstranění již kyselou chemii. Čištění podlah Ostrava

péče o dřevo2 péče o dřevo4péče o dřevo5 péče o dřevo6

Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. A je zároveň velice šetrný, takže se nemusíte obávat, že by došlo ke zničení vaší podlahy.

péče o dřevo3

Několik našich zákazníků se nám již svěřilo s tím, že se jim u jiných firem stalo, že se jim sice nežádoucí skvrny a špínu podařilo z podlahy vyčistit, ale podlaha byla taková poškrábaná a nepříjemná na dotek. Ručíme vám za to, že to se vám u našeho kotoučového stroje stát nemůže. Jeho štětiny jsou k podlaze šetrné, takže dosahujeme těch nejlepších možných výsledků.

Po vyčištění podlahy…

Po vyčištění podlahy je dobré podlahu nechat zakonzervovat voskem. Tuto službu rovněž nabízíme a doporučujeme ji všem našim zákazníkům. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk musíme na podlahu nanést dvakrát až třikrát, aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu a protiskluzové vlastnosti.

péče o dřevo7 péče o dřevo8

Na konzervování podlah používáme kvalitní německý pololesklý vosk PKD. Jedná se o odolný polymer s dobrou životností. Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah.

Kvůli těmto vlastnostem a protiskluzovému efektu si od nás nechala vyčistit podlahy a nanést vosk i rodina, která dlouho neměla čištěné podlahy a navíc se k nim nastěhovala i starší babička, tudíž chtěli mít jistotu, že na podlahách neuklouzne, protože už nebyla nejpohyblivější. Vše jsme tedy vyčistili naši speciální kosmetikou a kotoučovým strojem, a poté nanesli vosk. S naší službou byli velice spokojení, což nepotěšilo pouze je, ale samozřejmě i nás, protože každého zaměstnance potěší, když je jeho práce oceněna. Čištění podlah Ostrava

péče o dřevo9 péče o dřevo10

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *