Profesionálové ze „Strojního mytí a čištění Mikulov“ mi pomohli vyčistit podlahu nejen v kuchyni

Published 7 roky ago -


Jako každý rok s příchodem prázdnin si vezmu mezi státními svátky volno a udělám si takový menší relax. Manžela pošlu s dětmi k babičce a celý dům je najednou jen pro mě. Na tenhle týden se vždycky strašně těším, skoro tak, jako na dovolenou. Je to totiž čas, který mám jenom pro sebe a můžu ho vyplnit, čím chci. Můžu si například číst knížku bez toho, aby mě na každé stránce někdo vyrušil. Můžu si v klidu zajít na kosmetiku, na masáž nebo jenom tak zaplavat. Nejvíc ale oceňuju to, že můžu jenom tak ležet a odpočívat. To mi ale nevydrží dlouho a proto během tohoto mého týdne přijde vždycky na řadu i pořádné gruntování. Nejvíc mě samozřejmě, asi jako každou ženskou, baví uklízet si skříň s oblečením. Byla by ale škoda nevyužít toho, že nikde nikdo neběhá a nepohazuje věci a tak se vždycky pouštím do generálního úklidu. Čištění podlah Mikulov

desinfekce podlahkvalitní prostředky na podlahykvalitní chemie na podlahypéče o dřevěné povrchy

Letos jsem se do toho obula pořádně…

Letos jsem se do toho obula pořádně a rozhodla jsem se, že se dokonce obrátím na specializovanou firmu, která mi pomůže vyčistit podlahy, protože drhnutí rýžákem už nějak nepomáhá. Protože loni jsem se rozhodla nechat vyčistit koberce, věděla jsem, kam se obrátit. Stejně jako loni to byla firma Čištění podlah Mikulov, která se dlouhodobě zabývá čištěním různých povrchů. Čistí například čalounění nebo koberce, a to pomocí metody čištění kotoučovým strojem. Firma však čistí nejen koberce, ale také všechny jiné druhy podlah. Od dlažby, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po plovoucí podlahu. Dobře pro mě, protože takhle mohli vyčistit podlahu v celém domě.

vyčistíme všechny povrchy

Domluvila jsem si den…

Domluvila jsem si den a pak už se pracovníci A SERVISU LIPKA, s.r.o. mohli rovnou vrhnout do práce. Zaměstnanci použili pro čistění kotoučový stroj, který podlahu důkladně a do hloubky vyčistil. Podlahu nejdříve vydrhli pomocí účinné, ale šetrné čistící chemie, která ji zbavila zašlapaných nečistot. I když podlahu pravidelně myjeme a kartáčujeme, takovému výsledku, jakého může docílit kotoučový stroj, se samozřejmě ani nepřiblížíme. Poté co stroj vykartáčoval podlahu za použití nějakých spešl čistících přípravků, přišlo na řadu odstranění všech nečistot, vlhkosti a mastnoty. Když to tak popisuju, zdá se to jako dost složitý proces, ale na zaměstnancích A SERVISU bylo vidět, že dobře vědí, co dělají a že to nedělají poprvé.

úklidová firmakam se obrátit s úklidem

Už loni, při čištění koberců jsem si o firmě něco zjišťovala a je mi jasné, že se jedná o proškolené profesionály. A SERVIS totiž pracuje i na Slovensku, v Rakousku a v Německu, a to je co říct. Musím prohlásit, že s výsledkem jsem byla spokojená, stejně jako loni při čištění koberce. Počítám s tím, že se na ně obrátím i napřesrok, když budu potřebovat. Teď už se jenom vrhnout na konečné leštění vitrín a obrázků a celý domeček je jako ze škatulky.

lesk podlah                           doporučení úklidové firmy

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *