Strojové čištění podlah dokáže zázraky, jako by ho vymyslel sám Copperfield

Published 7 roky ago -


V naší firmě Čištění podlah Praha nabízíme svým zákazníkům řadu úklidových služeb jako je například čištění podlah,odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, čistění koberců, strojové čištění čalounění. Realizujeme denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Dále zajišťujeme i postavební úklid či úklidové výškové práce. Provádíme také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistíme žaluzie, lamely, rolety a markýzy. Odstraňujeme nedovolené polepy, reklamní polepy, ochranné fólie, samolepky, bannery ze všech prosklených ploch.

V tomto článku bychom se chtěli zaměřit…

V tomto článku bychom se chtěli zaměřit na naše hloubkové strojové čištění podlah. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, díky kterému dosahujeme skutečně hloubkového čištění. Postupujeme následujícím způsobem, podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout.

voskování parket i jiných povrchůna jakou firmu se obrátit v případě nutnosti vyčistit podlahyprofesionální pracovníci, kteří jsou proškoleni a jsou jedničkami v oboruzajišťujeme úklidové práce v domácnostech, při stavbách

Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj využíváme k čištění podlah jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucí podlahy, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy.

Našich výsledků však nedosahujeme pouze…

Našich výsledků však nedosahujeme pouze díky nejlepší dostupné technologii, ale i díky tvrdé práci a profesionalitě našich zaměstnanců, kteří jsou všichni řádně proškoleni a jsou špičkami ve svém oboru. Brigádníky v naší firmě nezaměstnáváme. Snažíme se, aby naši zákazníci byli maximálně spokojeni.

čištění speciálním kotoučovým strojem

Stejně tak byli spokojeni i naši zákazníci, kdy se jednalo o čištění a krystalizaci starší podlahy. Naše služba byla dána jako dárek starší paní, jejíž rodina už nevěděla, co by jí darovala ke kulatým narozeninám. Když jsme se s nimi setkali, tak říkali, že obdarovat jejich pratetu, aby byla skutečně nadšená, je složité, protože žádné koníčky nemá a na parádu si rovněž nepotrpí. Ale napadlo je nechat jí vyčistit podlahu, protože si potrpí na pořádek, ale kvůli svému pokročilejšímu věku se už o dům nemůže starat tolik, jak by chtěla. Takže jí vyčištění podlahy udělalo velkou radost.

Podlaha byla sice stará, ale nebyla v tak špatném stavu, jak jsme očekávali, vyčistit se nám ji povedlo bez problému. Poté jsme nanesli i vosk, aby podlaha vydržela déle čistá a získala i protiskluzový efekt, který starší paní velmi ocenila. Čištění podlah Praha

jak zajistit dlouhodobou čistotu v doměošetřování dřevěných povrchů a jejich konzervacedřevo a jeho udržbapéče o různé povrchy se různí

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *