Město se o sprejery nestará, proto jsou graffiti na každém rohu

Published 7 roky ago -


Mám vystudovanou uměleckou školu…

likvidace graffitiMám sice vystudovanou uměleckou školu. Snažila jsem se tam pochopit různé umělecké směry, tendence a tvůrčí styly. Ale i přes to v sobě nedokážu najít ani kousek sympatií k pouličním sprejerům. Jejich graffiti mi nic neříká a spíše mě jen odpuzuje. Je to vyložený nevkus a vandalismus. Trápí mě poškozené budovy, které z toho vzejdou. A o které se většinou už nikdo nestará. Pokud se nejedná o soukromý majetek. Odstraňování graffiti Praha.

Když takhle sprejeři poničili i jednu z mých nejmilejších historických budov, která patří městu, věděla jsem, že musím něco udělat. Město se samozřejmě k ničemu nemělo. Vymlouvalo se, že nejsou prostředky na to, aby se řešila každá posprejovaná stěna. Proto jsem se problému ujala sama. odstraňování graffiti z cihlové zdi

Odstraňování graffiti Praha…

Zjistila jsem si, že nejlepší způsob odstranění i následné prevence nabízí firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstraňování graffiti Praha. Rozhodla jsem se, že se pokusím vybrat peníze na to, aby stavba mohla být zbavena svého zneuctění. Překvapivě rychle jsem potřebnou částku vybrala. Očividně jsem nebyla jediná, kdo se na to už nemohl dívat.

účinné odstraňování graffitiFirma se nejprve dala do likvidace graffiti. I přes všechnu snahu o maximální šetrnost se nevyhnuli drobným kazům na omítce. Ale dalo se to poznat jen, když člověk věděl, kde hledat. A co to bylo proti celému obludnému graffiti? Jako prevence byl nanesen antigraffitový nátěr. U něhož jsme doufali, že nebude muset být využit, ale bohužel zakrátko byla jeho premiéra.

Rychlá a kvalitní reakce…

odstraňování graffiti a oprava fasádyA SERVIS na naši výzvu urychleně dorazil. A bez jakýchkoli nesnází graffiti bleskurychle odstranil (kdyby sprejeři viděli, jak snadné je jejich „výtvor“ odstranit, asi by je kleplo). A ošetřili stěnu novým nátěrem, který ji bude dále chránit.
Rychlá a kvalitní reakce firmy mě potěšila a věřím, že se nám tak i do budoucna bude dařit udržet budovu čistou.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *