S antigraffitovým nátěrem vám sprejeři můžou být ukradení

Published 7 roky ago -


Zkušenost někoho dalšího…

jak bezpečně odstranit graffitiKdyž se vám stane něco nepříjemného, je vždycky lepší v tom nebýt sám. Zkušenost někoho dalšího, kdo se už s podobnou situací musel vypořádat, je vždycky k nezaplacení. A to bylo to, co nám nejvíce pomohlo. Když jsme řešili, jak se vypořádat s neustálými návštěvami sprejerů, kteří soustavně hyzdili a poškozovali zdi našeho domu. Odstraňování graffiti Praha.

Začali jsme tím, že jsme se o odstranění pokoušeli sami, a to různými postupy, které příliš nezabíraly. Uvědomili jsme si, že vedeme předem prohraný boj, který z nás vysává peníze, čas a energii. Přišli jsme taky na to, že soustředit se na pouhé odstraňování graffiti je k ničemu. V prvé řadě jsme museli přijít na to, jak to udělat, aby se graffiti na domě už neobjevovalo. A my ho nemuseli donekonečna likvidovat. čím nenávratně odstranit graffiti v Praze

Odstraňování graffiti Praha…

S řešením nám pomohli lidé na internetu v různých diskuzích. Nečekali jsme to, ale když se nám podařilo zabrousit do té správné diskuzní skupiny. Narazili jsme na spoustu lidí ochotných podělit se o své zkušenosti. Dostali jsme hodně užitečných rad a vybrali jsme si z nich tip na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstraňování graffiti Praha a její antigraffitový nátěr. Doporučení na tuto firmu jsme dostali od mnoha lidí, takže jsme ani neměli obavy z toho, že by něco neklaplo.

Boj jsme vyhráli…

spolehlivé odstraňování graffiti  a tagů od fixůČekali jsme od firmy hodně a dostali jsme ještě víc. Zcela jsme se zbavili všech graffiti a antigraffitový nátěr zajistil, že už nás nově vzniklé graffiti nevyvádí z míry. Víme, že nemusíme nic podnikat, že to všechno vyřídí A SERVIS. Ten totiž pokaždé vyšle své pracovníky, a ti se v minutě o graffiti postarají. Jednodušší to snad už ani být nemůže. Boj se sprejery jsme vyhráli. Jsme nad věcí a jejich výpady nás už vůbec nevyvádějí z míry.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *