Čistota a mytí výloh a oken je od teď ve firmě „Výškové práce Brno“ naší starostí

Published 7 roky ago -


My v úklidové a čistící firmě A SERVIS LIPKA nabízíme širokou škálu služeb, mezi něž kromě čištění fasád, koberců a podlah patří například i mytí oken, čištění oken a leštění výloh.

Jsme jednička ve svém oboru a to nejenom v České republice, ale také na trzích v Německu a Rakousku. Svou práci zvládáme jako proškolení profesionálové v téměř jakýchkoliv podmínkách. To se týče i mytí oken, na které se již dlouhodobě specializujeme. Za roky zkušeností víme, že základem je použití těch nejmodernějších technologií, vysoce výkonného a kvalitního strojového parku a vybavení. Okna, ceník mytí.

Ale ze všeho nejdůležitější jsou naši zaměstnanci…

Okna, mytí Brno tou nejlepší technologií

Ale ze všeho nejdůležitější jsou naši zaměstnanci, kteří ke své práci vždy přistupují zodpovědně a se vší pečlivostí. Používáme ty nejlepší špičkové značkové čistící prostředky, se kterými je možné dosahovat vždy nejlepších výsledků. Mytí oken, rámů parapetů a výloh jsme schopní provádět téměř kdekoliv a kdykoliv, jsme vyškolení profesionálové i na práci ve výškách.

Leštění okenkvalitní mytí oken

Jsme schopni vyčistit okna od panelových domů, po byty, rodinné domy, obchodní centra po malé obchůdky v centrech měst. Až přes nemocnice a školy. Přičemž vždy postupujeme individuálně podle potřeb zákazníků a podle charakteru povrchu. Takto jsme postupovali i při mytí výloh v kadeřnictví slečny Evy.

Výškové mytí oken

Ta si nás zavolala, protože…

Ta si nás zavolala, protože byla už velice časově vytížená a kromě základního úklidu si nemohla dovolit mrhat svým časem. Dříve myla výlohu sama, ale nyní ví, že oslovit naši firmu byl dobrý nápad. Profesionálové totiž vždy dosáhnou lepších a trvalejších výsledků. Okna, ceník mytí

Mytí oken horolezecky

Technologie, kterou používáme k mytí oken a výloh, spočívá v pečlivém vyčištění skla, rámů a parapetů čistým rozmývákem. A následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Vše je důležité udělat tak, aby na skle nezůstala jediná šmouha. A sklo se tak mohlo lesknout se ještě mnoho týdnů po vyčištění. Okna, ceník mytí

Mytí oken pomocí plošiny

Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedou leštění…

Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedou leštění na sucho čistou bavlněnou plenou. Naši zaměstnanci leští sklo speciálním postupem takzvaného suchého leštění a ze zásady nikdy nepoužívají leštící přípravky. Přesto, že se jedná o fyzicky daleko náročnější postup, okna vyleští pouze na sucho a tím je zaručeno. Že okna zůstanou déle čistá a po nějaké době se vlivem povětrnostních podmínek neukáží na skle mapy po chemikáliích.

Mytí prosklené fasády

Přesně takto jsme postupovali i v kadeřnického salonu slečny Evy. Slečna Eva a její kolegyně si teď mohou užívat ušetřeného času se svou rodinou. Jsme velice rádi, že se na nás tato milá kadeřnice obrací už opakovaně a je s naší prací spokojená. Z počátku byla samozřejmě priorita cena a byly jsme vybrání podle vyhledávání Okna, ceník mytí, A SERVIS LIPKA, s.r.o..

Okna, mytí Brno nejkvalitněji

Nyní je to i spokojenost s kvalitou, rotože právě spokojenost s naší prací je pro nás motivací proto se dál zlepšovat a učit se novým technologiím a postupům.

okna září čistotou nejen v Brně

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *