Problémy s mytím oken ve výškách? „Výškovépráce Plzeň“ pomůže

Published 7 roky ago -


S přítelem jsme se chtěli konečně sestěhovat. Problém byl v tom, že ani jeden z nás neměl vlastní bydlení. Já jsem bydlela v malém bytě společně s třemi dalšími spolubydlícími a přítel bydlel u svých rodičů, kteří ho nechtěli pustit. Už nějakou dobu se pracovalo na rekonstrukci vrchního patra jejich rodinného domu.

V tomto patře…

V tomto patře měl bydlet přítel, a kdyby to tak nebylo, tak by šlo o zbytečnou investici, rodiče by navíc byli na celý dům sami. Přítel tohle nechtěl a přesvědčil mě, že pro nás bude nejlepší bydlet s rodiči.

mytí oken stěrkounanoimpregnaceodborné mytí oken

Už jsem si…

Už jsem si na to zvykla, museli jsme občas trošku bojovat, ale uhájili jsme si své soukromí. Rodiče se taky snaží nám vytvářet ty nejlepší podmínky pro bydlení, takže prozatím panuje shoda. Co mi ale až tolik nevyhovuje to je způsob, jakým bylo patro zrekonstruováno. Myslím, že hodně věcí bylo děláno narychlo a trošku bez rozmyslu. Problém mám především s některými neotevíratelnými okny a jejich umytím. Nevím, kdo vymyslel, že se použijí právě taková okna, je to hloupost.

špaletová oknaprosklená fasádavyleštěná okna

Nemůžu je…

Nemůžu je umýt, a tak jsou prostě špinavá. Když u nás byli na návštěvě mí rodiče, tak se na okna dívali dost kriticky a já jsem se cítila trapně. Po jejich odchodu jsem uhodila na přítele, že tohle musíme napravit. Řekl mi, že na výměnu oken teď nemáme, a především by to bylo strašné plýtvání, když jsou zcela nová. Tak jsem mu alespoň řekla, ať teda vymyslí, jak je umyjeme. Okna Plzeň, mytí

snadné leštěnískleněná stěnamytí oken

Přítel mě překvapil…

Přítel mě překvapil a během pár dní přišel s řešením. Asi se poradil v práci a vyšlo z toho konečně něco smysluplného. Objednali jsme si pracovníky z firmy Okna Plzeň, mytí. Zvládli mytí oken skvěle, s horolezeckou výbavou se dostali i do těch nejhůře přístupných míst a perfektně okna vymydlili a naleštili. Moji rodiče při další návštěvě překvapeně koukali. Okna Plzeň, mytí

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *