Snad se jednoho dne budeme moct všichni podívat na Saharu

Published 7 roky ago -


Už je to déle, ale rádi občas vzpomínáme na některé naše netypické zákazníky. I na ty „typické“ rádi vzpomínáme, nenechte se vyvést z omylu. Naše firma se specializuje na různé druhy uklízecích služeb. No a jeden pán nám volal kvůli údržbě oken. Tedy spíše umytí.

Přihodilo se…

Přihodilo se mu něco, o čem jsme ani netušili, že se může stát. Na auto a okna se mu přes noc dostal jakýsi žlutý nános a jakoby jemný štěrk. Bylo to prý hodně podivné. Se sousedy přemýšleli, co by to mohlo být. My jsme si nad tím z počátku též lámali hlavu, vůbec jsme netušili z čeho by to mohlo být, napadli nás jen nějací vandalové.

skleněná stěnavýškové mytí okenmyči oken

Nakonec…

Nakonec pán začal vyprávět o tom, jak počasí je hrozné a hrozně ovlivňuje jeho náladu. Na čemž se shodne asi většina lidí. Pak už se konečně dostal k tomu, jak se mu na okna a auto dostala ta pohroma. Může za to takzvaný písek ze Sahary, nebo také jinak řečeno prach. Občas se to prý děje. Má to na svědomí různé proudění vzduchu. No, a to jižní proudění k nám přináší nejen vysoké teploty, ale do vyšších vrstev atmosféry právě i onen písek ze Sahary.

Ten se…

Ten se do atmosféry dostane tak, že vítr v nárazech fouká rychlostí až 100 kilometrů za hodinu a značné množství z něj se může dostat i do atmosféry. Páni, tak zase jsme o něco poučenější. Pán taky říkal, že to nejde ničím dolů, a tak prosil nás, zda bychom si s tím poradili. Je to sice netypická situace, ale my máme výzvy rádi, a tak jsme na nabídku kývli. Naše společnost nesoucí název mytí oken Praha 1 se už řadu let zabývá profesionálním čištěním a mytím oken.

skleněné dveřeokna skleněnáhorolezci

Pro kvalitní…

Pro kvalitní umytí oken je vždycky nejvíce důležité perfektně umýt celou plochu okna, včetně jeho rámů a parapetů. Naše technologie mytí oken spočívá v pečlivém umytí rozmývákem, po němž následuje důkladné setření skleněné plochy okna za pomoci stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy naši zkušení pracovníci vyleští okno na sucho speciální čistou bavlněnou plenou. Jelikož má naše firma opravdu hodně zkušeností, provádíme čištění technologii tzv. triku suchého leštění. Prioritou je pro nás kvalita úklidových služeb, a proto nikdy naši pracovníci nepoužívají lešticí přípravky. Jedná se sice o fyzicky náročnější postup – okna pracovníci vyleští pouze na sucho, ale tím je však zaručeno, že okna zůstanou mnohem déle čistá. Naše společnost A SERVIS LIPKA s.r.o. má již za léta praxe spolehlivě prověřeno, že při použití lešticích přípravků, jsou po krátkém čase vidět na oknech nevzhledné šmouhy a tahy po leštění. Při mytí skleněných ploch se proto nesmí stát, aby na oknech zůstaly zbytky starého leštidla.

kvalitní mytí okenvýškové mytí okensapponáty

Jinak by i staré leštidlo mohlo po nějaké době vlivem povětrnostních podmínek vystoupit na povrch a pak by byly viditelné nežádoucí stopy a mapy po leštění. Okna jsme nakonec skvěle vyčistili a náš klient byl s námi moc spokojený. mytí oken Praha 1

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *