Pozvat si úklidovou firmu není nic neobvyklého, ale dá práci o tom přesvědčit rodiče

Published 7 roky ago -


Dostatek a velký výběr…

kvalitní leštění okenPro člověka, který zažil a pamatuje situaci u nás před rokem 89, jsou dnešní možnosti neuvěřitelné. Jedna věc je dostatek a velký výběr, ale druhá věc je to, jaké služby se v dnešní době rozmohly. Dříve by vás ani nenapadlo, co všechno bude dneska možné. Kolika činností, které byste možná byli schopní udělat sami, se chopily zkušené firmy. A provádějí je teď s vysokou mírou kvality. Mytí Praha 10, oken.

Nedivím se proto, že moje máma byla naprosto vyvedená z míry. Když jsem začala mluvit o tom, že některá okna v našem domě, která jsou velice špatně dostupná. By bylo lepší nechat umýt úklidovou firmou ve výšce. Zdálo se jí absurdní, že bychom se takovou věcí vůbec zabývaly. A že by bylo možné, aby to někdo cizí zvládnul tak, že bychom byly spokojené. A nepovažovaly to za zbytečnou investici.

Mytí Praha 10, oken…

profesionální mytí okenDalo mi hodně zabrat, než jsem ji přesvědčila. Nakonec se povedlo. Stejně ale firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí Praha 10, oken, kterou jsem k nám pozvala, sledovala s velkým despektem. Věděla jsem, že žádný jiný než dokonalý výsledek mámu nepřesvědčí o tom, že to bylo dobré rozhodnutí. To mě stresovalo, nevěděla jsem, jak firma pracuje a jaké má výsledky, objednala jsem jí jen na základě doporučení kamarádky.

Všechno pevně v rukou…

mytí oken cenaNaštěstí hned od začátku měla firma všechno pevně v rukou. To, jak si její pracovníci věřili a s jakou jistotou pracovali, mě utvrzovalo v tom, že naše okna hravě zvládnou. S výškou ani krkolomnou dostupností neměli problém. Samotné čistící práce zvládli úžasně. Máma je do poslední chvíle sledovala velice kriticky. Ale nakonec ani ona nemohla najít jediný důvod, proč by se dala práce A SERVISU kritizovat. Jsem ráda, že jsem se nezalekla a firmu i přes mámin odpor pozvala.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *