S pomalovanou zdí se dá něco dělat. Jen to chce znát ty správné prostředky. Odstranění graffiti Brno

Published 6 roky ago -


Graffiti, odstraňování BrnoNěkdy mi připadá, že problémy se sprejery a jejich rádoby pouličním uměním mi připomíná takovou tragikomickou never ending story. jak na graffitiChytí je policie, zatkne, napaří pokutu nebo jim dají veřejné práce, a jak to dopadne? Oni si možná vyposlechnou nějaké nepříjemné řeči, dostanou možná pokutu, ale pak už to dělají zase.

Zamotaný kruh. Proč jsem tak rozčílená? Protože nám taky někdo posprejoval dům. A to ještě hned u vchodových dveří, takže to bylo pořádně vidět. Kdyby to bylo aspoň někdy na zadní části domu, ale ne, muselo to být u vchodových dveří. odstranit graffitiProstě hnusný velký křiklavý nápis přes celou přední stěnu. Manžel říkal, že zamalovat to nepůjde, takže si umíte představit, jak jsem byla naštvaná, protože jsem se bála, že to tam zůstane. Ale naštěstí přišel i s řešením. Znal úklidovou firmu, která se zabývá odstraňováním graffiti a i s tím, jak tomu předcházet. Jedná se o úklidovou firmu A SERVIS LIPKA. Ta nabízí nejen antigraffitový nátěr AGO, který na povrchu vytvoří ochranný filtr, takže pokud vám na to někdo něco načmárá, půjde to bez problému dolů. Jenže my ho neměli. Ale i tak si s tím šlo něco udělat. Zaměstnanci z Graffiti, odstraňování Brno , si s tím dokázali poradit..

Nejprve to odstranili…odstranění graffiti

Nejprve to odstranili speciálními přípravky, až tam zbyl opravdu jen opravdu hrozně slabý stín, který poté zamalovali fasádní barvou, kterou si nechali předem namíchat. A poté nanesli ochranný nátěr AGO, díky kterému máme jistotu, že se už graffiti na zdi neobjeví. Nebo možná objeví, ale půjde bez problémů dolů, takže mě to nestresuje. Navíc mi zaměstnanci řekli, že většina sprejerů už pozná, zda je na zdi ochranný nátěr nebo ne, takže když zjistí, že tam je, tak to nechají být. Jejich potěšení by totiž nemělo dlouhého trvání. Určitě toto opatření moc doporučuji, protože vám to zajistí klidný spánek a nemusíte se stresovat, zda se neprobudíte a nebudete mít na zdi něco, co by poté už nešlo dolů.

Proto můžu tuto službu odstranění graffiti od úklidové firmy A SERVIS LIPKA všem jedině doporučit. Protože jsem s ní maximálně spokojená. Zaměstnanci firmy jsou navíc všichni skuteční profesionálové, kteří ví, co dělají. Takže se vám nemůže stát, že by se jim graffiti nepodařilo dát dolů. Navíc jsou k tomu velmi milí a ochotní a je s nimi bezproblémová domluva. Jsou sice o něco dražší, ale rozhodně se to vyplatí. Nabízejí takovou kvalitu, že člověk nemůže očekávat, že to bude jak zadarmo. Navíc, když vezmu v potaz, jak skvělé služby nabízejí, tak to i tak považuji za hodně muziky za málo peněz. Své služby nabízí po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *