Plísně na stěně mohou být výsledkem špatného užívání bytu. Zbavení se plísní v Plzni.

Published 6 roky ago -


V bytě mého přítele se začaly objevovat plísně na stěnách v koupelně. Atak plísní byl dost velký, proto se přítel rozhodl, že k tomu povolá specialisty. Věděl také, jaký mají vliv plísně na zdraví.

Vhodná se mu zdála firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., kterou mu doporučili kamarádi. Specialisté firmy se ve své práci dokonale orientovali. Věděli, jak účinně postupovat v určitých případech, také v případě přítelovy koupelny postupovali systematicky.

když se v rozích tvoří plísněproč se poradit ohledně plísníco zabírá na plísně

Vysvětlili příteli, že…

Vysvětlili příteli, že je nutné nejprve rozlišit, jestli jsou plísně způsobeny závadou ve stavebních konstrukcích, která poskytuje neustálý přísun vlhkosti, nebo se jedná o případ kondenzační vlhkosti často způsobené chybným užíváním obytných prostor. Po provedení měření a položení několika otázek stran užívání bytu došli pracovníci k názoru, že jde o kondenzační vlhkost.

jak se vypořádat s vlhkostí v domě          proč se zaobírat plísní          jistota odstranění plísní

To byla dobrá zpráva, protože v tomto případě je odstraňování plísní mnohem jednodušší. Nemusí se provádět žádné stavební úpravy. Stačí, aby člověk obývající byt změnil a upravil některé své zvyky, které vedou ke zvyšování vlhkosti v bytě. Obyčejně to bývá sušením prádla na radiátorech a rozkládacích sušácích, nevyvětráním vodních par po koupání a sprchování, nevyužíváním digestoře na vodní páry vzniklé při vaření. A především chybným provětráváním prostor.

V tom všem chyboval i přítel…

V tom všem chyboval i přítel, takže bylo načase jeho zvyky změnit. Jakmile vlhkost v bytě klesla, mohli se pracovníci pustit do plísní v koupelně. Opatrně a pečlivě je ze stěny odstranili. A protože se často ani přes velkou snahu obyvatel bytů nedaří vlhkost snížit na dostatečnou hodnotu, je dobré se pojistit speciálním LSG protiplísňovým nátěrem ochraňujícím zdi. Díky nátěru zdi nevlhnou a bez vlhkosti se plísně neobejdou, takže se s nimi už nesetkáte. A SERVIS to má vymyšleno perfektně. vliv plísně na zdraví

účinná metoda proti plísnímproč se co nejrychleji zbavit vlhkostimá smysl odborně odstranit plíseň

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *