Strojové čištění a voskování Brno si poradí i s velmi zanešenou podlahou

Published 6 roky ago -


V naší vizážistické škole pořádáme hned několik kurzů, od svatebního líčení až po líčení na focení a tak podobně. Takže je u nás poměrně hodně lidí. A podle toho začala vypadat i naše podlaha. Náš personál je sice poctivý a vše se řádně uklízí. Ale po nějaké době bylo přece jen potřeba to lépe vyčistit

A shodli jsme se, že bude nejlepší si na to najmout nějakou firmu. A nakonec jsme si vybrali Podlahy čištění, Brno. Pracovníci, kteří k nám přijeli, byli velmi laskaví a hned se pustili do práce, ale hlavně mi vysvětlovali, co vše dělají. Dokonce neměli problém s tím dojet až po deváté hodině večer, kdy už vše skončilo a i my měli svou práci hotovou.

Vysvětlili…

Vysvětlili mi, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Jejich úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech používají kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků.

Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah. Pak vše stačilo pak vše setřít jen vodou a moje podlaha byla zase čistá, byla jsem z toho v úžasu. A kolegyně taky. Dále mi doporučili, abychom si nechaly podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy.

Tímto…

Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu prý dávají převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk do podlahy vetřou 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Používají kvalitní německý pololesklý vosk PKD – odolný polymer s dobrou životností.

Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz. Podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah. Takž po dobu jednoho roku mi bude podlahu chránit natolik, že už se takto nezanese a stačí ji pouze klasicky umývat, jako předtím. Tímto bych chtěla všem služby této společnosti doporučit. Protože o kvalitách jejích služeb není pochyb.

Zaměstnanci…

Zaměstnanci byli moc milí a ochotní, což se také tak často nevidí. Jedná se skutečně o kvalitní podnik s proškolenými a milými zaměstnanci, kam se budeme určitě rády vracet. Jejich služby realizují po celém území České republiky. Takže za vámi dojedou nejen do města, ale i do vesnice. A jsou dostupní nejen pro Českou republiku, ale obracejí se na ně i zákazníci ze Slovenska, Německa a Rakouska. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *