LSG náter zamedzí opätovnému výskytu plesne, odstránenie plesní Bratislava

Published 6 roky ago -


V byte u mojich rodičov neustále bojujeme s plesňami. Býva v prízemí staršieho domu, kde sa neustále udržuje vlhkosť. Pravidelne vetrajú, ale veľmi to nepomáha. Plesne sa u nich drží a to najmä v kuchyni a kúpeľni. Vždy, keď k nim prídem, cítim zatuchliny. Už niekoľkokrát som sa snažila plesne zlikvidovať savom, ktoré síce na určitú dobu zafungovalo, ale onedlho sa plesne vytvorili opäť na rovnakom mieste.

Riešení situácie

Vedela som, že je nutné túto situáciu riešiť, aby sa neohrozovalo zdravie mojich rodičov. Potrebovali sme teda plesne nielen zlikvidovať, ale tiež zamedziť ich návratu. Týmto sa zaoberá A SE

RVIS LIPKA s. r. o. , ako odstranit plesen, preto som si ich pozvala do bytu mojich rodičov, aby sme mohli spolu celú situáciu prerokovať.

Zamestnanci servisu si prezreli priestory, vysvetlili nám, že sa v týchto miestach plesne držia z dôvodu veľkej vlhkosti spôsobené varením a umývaním, ale tiež pravdepodobne nekvalitne vykonaným zateplením domu. Odporučili nám aplikáciu LSG protiplesňového náteru, ktorý svojím zložením zamedzuje vlhkosti a odstraňuje zárodky plesní. Ešte pred tým, než sa náter nanesie, je ale nutné plesne zlikvidovať.

Likvidácie plesne

Dohodli sme sa s nimi na vykonanie všetkých týchto prác. Začali teda likvidáciou plesne. Veľmi dôkladne ju mechanicky odstraňovali z celej plochy. Použili na to kefu. Akonáhle si boli istí, že zlikvidovali všetky nečistoty, prešli k aplikácii dezinfekcie a po

24 hodinovom pôsobení bolo možné naniesť aj protiplesňový náter. Keďže pri odstraňovaní plesní došlo k poškodeniu farebného náteru kuchyne, nechali si namiešať rovnaký odtieň a zamaľovali miesto tak, že nový náter nebolo vôbec poznať.

Po niekoľkých mesiacoch sa v byte rodičov stále nevyskytli žiadne plesne. LSG náter pôsobí dokonale. O zdravie rodičov sa už báť nemusím.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *