Na boj s plísněmi se musíte pořádně vyzbrojit. Likvidace plísní v Plzni.

Published 6 roky ago -


Když jsem na přání rodičů domlouvala montáž plastových oken, nenapadlo mě, jaké nepříjemnosti s tím vzniknou. Samotné zasazení oken a jejich instalace nebyly nijak komplikované, to se zvládlo dobře. Problémy se dostavily až potom, když stěny v okolí oken začaly vlhnout a já musela začít řešit jak čistit plíseň .Okna se začala rosit a na vlhkých stěnách se objevily plísně. A teď to teprve všechno začalo. Celý ten kolotoč a snahy o zlikvidování plísně.

Odstranění plísně a vlhkosti na studené stěně Odstranění plísní plísně v bytě

Rodiče věřili…

Rodiče věřili, že na plísně bude platit jeden z podomácku vyrobených roztoků, a tak podle receptů na internetu smíchali páté přes deváté, ale samozřejmě to bylo úplně na nic. Něco z toho třeba na chvilku zabralo, ale plísně se za krátkou dobu zase objevily. Už jsem toho měla dost, chtěla jsem je plísní stůj co stůj zbavit. Našla jsem si informace o firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o., která plísně likviduje a nabízí možnosti, jak se jim vyhnout natrvalo. Řešení této firmy mě zaujalo, proto jsem její techniky pozvala k rodičům domů.

plísně v bytě plísně, recenze plísně, návody a nápady

Technici udělali…

Technici udělali na rodiče příznivý dojem. Vždy se vyjadřovali k věci, nesnažili se nám vnutit nějaké nesmyslné prostředky a hloupé řešení, které by ve výsledku nejspíš nefungovalo. Místo toho nám hned na začátku řekli, že zbavit se plísní na dobro není snadný úkol a bude si to vyžadovat i naši aktivitu. Protože plastová okna až příliš utěsnila byt, do bytu tak sice neprofukovalo, ale ani v něm přirozeně necirkuloval vzduch, muselo se tomu pomoct větráním. To jsme nesměli zanedbávat. Mohli jsme tak významně pomoct s odvětráním vlhkosti, která podporovala růst plísní.

zbavte se plísně vzniky alergií alergie z plísní, názory

Kromě toho došlo…

Kromě toho došlo k mechanickému odstraňování plísní, dezinfikování stěny a vodorovných ploch a také likvidace uvolněných plísňových spor. Pro ochránění stěn před vlhkostí se na ně nanesl LSG nátěr. Po tomhle zásahu už se plísně nevrátily.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *