Vandaly tu nechceme! Odstraňování graffiti Hradec Králové

Published 6 roky ago -


Člověk si občas láme hlavu nad tím, proč jsou někteří lidé zlí a škodí ostatním. Hlavně, pokud jsou ti ostatní nevinní. Nebo s nimi zkrátka nemáte žádné, jak se říká „nevyřízené účty“. Nad poslední peripetií mi však zůstal rozum stát. Vraceli jsme se s mojí mladou, nádhernou ženou, lehce nad ránem z našeho vydařeného večera. odstranění graffiti

Slavili jsme první výročí a chtěli jsme mít příjemné vzpomínky, a proto jsme se rozhodli udělat náš společná večer něčím výjimečný. Nejprve jsme šli do divadla, výjimečně jsem se kvůli manželce přemluvil a šli jsme na balet – její oblíbenou Gisele. Moje manželka kdysi balet dělala, a dokonce i měla ambice stát se baletkou. Nakonec se naštěstí rozhodla pro mnohem perspektivnější povolání. Nicméně pořád má balet v oblibě a vždy závistivě a s pokorou vzdychá, kdykoliv jen koutkem oka zahlédne třeba jen v televizi baletku. No a po pořádném kulturním zážitku, následoval pořádný gurmánský zážitek, kdy jsme šli do vyhlášené restaurace v našem městě.

nejlevnější odstranění graffitipřípravky na odstranění graffitikvalitní odstranění graffiti

Drahé to bylo…

Drahé to bylo, to vám přiznávám. Nicméně to každopádně stálo za to! Žena si dala kuřátko s kukuřičnou kaší přelité sójovo-medovo-hořčičným dresingem a já jsem si dal lososa na víně s hráškovým pyré a k tomu brambory s citrusy a rozmarýnem. Bylo to vynikající a nelitovali jsme, že jsme se tam šli tak skvostně najíst. I obsluha byla úžasná a příjemná, na začátku večera nám vzali kabáty a později nás do nich navlékli. Poté jsme se vydali ještě do nejlepšího vyhlášeného baru v centru města, kde pracují ti nejlepší barmani z nejlepších a kde jsme v hédonistickém opojení pokračovali na sklenkách lahodnému moku v podobě vína. A rozhodně nezůstalo jen u jedné!

Chutnalo nám…

Chutnalo nám moc a moc, a tak jsme neustále objednávali další sklenky. Taky se to pak promítlo na účtu, ale s tím už holt člověk musí počítat. Nakonec manželství je jen jedno a ženská tak úžasná jako moje je jenom jedna, tudíž si to zasloužila. Večer byl úžasný a přehoupl se do rána a my jsme se jako za mlada (ne že bychom byli tak staří, ale opravdu už nejsme stavění na to, abychom flámovali do rána) potáceli vedle sebe jako rozervaní milenci, kteří se na sebe po proflámované noci těší. odstranění graffiti

kdo odstraní graffiti    odstranění graffiti z fasády   odstranění graffiti z betonu

Ovšem…

Ovšem jakmile jsme se octli před naším domovem, čekalo nás nepříjemné překvapení. Nějací vandalové nám posprejovali zvenku zeď na našem drahocenném domu! No věřili byste tomu? Taková zhýralost. Hrůza hrůz! Byli jsme s mojí milovanou v opravdovém šoku, ale byli jsme opravdu velmi unavení a navíc ve značně připitém stavu, tak jsme se rozhodli, že ráno moudřejší večera (v našem případě odpoledne) a šli jsme raději spát.

Ovšem ráno graffiti na našem domě pořád bylo. Nedalo se nic dělat, chtěli jsme, aby bylo neprodleně odstraněno. Jenže, kde najít někoho, kdo rozumí překrývání graffiti a neúčtuje si za to majlant? A přece jsme našli ve firmě odstranění graffiti. Její pracovníci byli neskutečně milí a graffiti skvěle odstranili. Uvažujeme, že si do budoucna od nich necháme udělat ještě antigraffitový nátěr pro lepší ochranu. Tuto firmu rozhodně doporučujeme!

odstranění graffiti z cihelochrana před graffitiantigraffitová ochrana

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *