Ktorý protiplesňový prostriedok je najúčinnejší? Odstránenie plesní Michalovce

Published 6 roky ago -


Keď sa v spálni nášho bytu objavili plesne, pustila som sa do pátrania po prostriedku, ktorý by ich dokázal spoľahlivo zlikvidovať. Časom som zistila, že aj na plesniach sa veľa firiem snaží zarobiť. V ponuke drogérií je priehrštie „zaručených“ protiplesňových prostriedkov, ktoré ale nepôsobia. Keď sa vám podarí odolať reklamám na tieto prostriedky, môžete sa pre zmenu dostať do pazúrov firiem fungujúcich na princípe pyramídového marketingu. Odstránenie rias z fasády

Za každú „chytenú dušičku“, ktorej predajca vnúti výrobok, má odmeny. Najlepšie je to, keď z radov priateľov získa ďalších „distribútorov“, ktorí zarobia a z ich zárobku pôjde zase niečo aj jemu. Z predaja sa stáva agresívne honba na zákazníka, kedy sa mnohí neštítia vnútiť „zaručené“ a „zázračné“ výrobky svojim priateľom a rodine, s rodinou je to obzvlášť výhodné, na ňu najviac platí emocionálne vydieranie.

čo si počať s plesňouako sa vyhnúť tvorbe plesní

A presne niečo také sa stalo…

A presne niečo také sa stalo aj mňa, keď sa moja neter dozvedela, že mám plesne, okamžite pribehla s ponukou „najskvelejšieho“ protiplesňového produktu na trhu, ktorý mi dala za „akčnú“ cenu. Táto cena sa však takmer rovnala súčtu cien výrobkov, ktoré som už dovtedy vyskúšala.

Asi nikoho neprekvapí, že tento prostriedok tiež nezabral. Rezignovala som na protiplesňové prostriedky a obrátila sa na skúsených technikov z firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., Odstránenie rias z fasády. Ktorí vedeli čím odstrániť pleseň. Tí išli na plesne úplne inak ako ja, zo všetkého najskôr hľadali dôvod vzniku plesní, ktorý bolo nutné odstrániť, aby sa plesne nevracali. Príčina bola jednoduchá – zlé prevetrávanie izby, dostala som za úlohu s tým niečo urobiť.

akú firmu na čistenie plesníplesne je nutné odstrániť do hĺbky

Plesne technici odstraňovali mechanicky…

Plesne technici odstraňovali mechanicky. Prosila som ich o nejaké preventívne protiplesňové opatrenia, preto na stenu naniesli LSG náter pôsobiace proti vlhkosti. Ak k tomu budem dostatočne vetrať, bude fungovať na sto percent. Odstránenie rias z fasády

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *