Vyzkoušejte něco nového, „Čištění koberců Praha“ nezklame

Published 7 roky ago - 2176


Na čištění koberců jsem vždycky používala vysavač na mokré vysávání půjčený od sestry. Nikdy nevyčistil koberce nijak skvěle, ale byla to jediná možnost, o které jsem věděla, jak bych mohla alespoň trošku minimalizovat množství prachu a nečistot v koberci. Jenomže špinavé mapy a fleky na koberci neustále zůstávaly.

 Čištění koberců, sedaček Praha 9

Potom jsem ale jednou na internetu narazila na recenzi jedné paní, která si neuvěřitelně moc chválila A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 9, který jí vyčistil koberce. Až tak velké nadšení z čištění koberců mě zarazilo. Dostala jsem chuť to taky vyzkoušet.

Našla jsem si na servis kontakt a zavolala tam. Do dvou hodin od objednávky jsem dostala cenovou kalkulaci, byl mi ve zkratce vysvětlen i průběh prací, na dni čištění jsme se dohodli také velice rychle. Hladší průběh objednávky jsem už dlouho nezažila.

V den D u mě zazvonili…

V den D u mě zazvonili zaměstnanci tohoto servisu, nechali si ukázat koberce, které jsem chtěla vyčistit, a začali pracovat. Měli s sebou čisticí prostředek, který nanesli na celou plochu koberce. Po pár minutách působení ho začali kartáčovat. Tímto procesem na sebe prostředek nabalil nečistoty a rotační kartáče to všechno vyčesaly napovrch. Odkud se nečistoty mohly snad odsát vysavačem.

Strojové čištění koberců Praha 1

Protože měl vysavač silný tah, odsál nejen nečistoty, ale i většinu vody z koberce. Dokázal také silným prouděním načechrat vlasy koberce tak, že působily mnohem objemněji.

Vlhkost z koberce se samozřejmě nedokázala odsát všechna. Proto bylo zapotřebí, abych dala kobercům ještě pár hodin na kompletní proschnutí. Když se tak stalo, mohla jsem obdivovat ukázkově čisté koberce, s krásně načechranými vlákny. Tomuhle čištění se nic, co jsem dříve vyzkoušela, nevyrovná. Nemůžu jinak než vřele doporučit!

comments icon 2176 comments
2176 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *