Kvalitní „čištění Brno“ dostane váš koberec z každého maléru

Published 7 roky ago -


Bydlíme na vesnici kousek od Brna. Máme venku na zahradě krásného a žravého labradora. Je tam ve svém živlu zvláště teď v chladnějším počasí. Horko jeho teplému kožichu nedělá dobře, ale sotva se ochladí, začne náš pes řádit.

A teď v tomhle počasí se s gustem vyválí v každé kaluži, kterou najde, nepohrdne ani blátem. Vypadá potom jako nějaká bahenní příšera z hlubin. A právě jednou, když byl zrovna v podobném stavu, se mu podařilo proniknout k nám do domu.

Dcera na chvíli nechala otevřené dveře a on toho okamžitě využil. Protože kromě vyhledávání bláta a vody. Neustále hledá něco k jídlu a správně vytušil, že doma by se něco najít mohlo.

V kuchyni sežral manželovi, který měl každou chvíli přijít z práce, svíčkovou k obědu. Čištění koberců, sedaček Brno.

Navnaděný prvním úlovkem…

Profesionální čištění koberců v Brně

Navnaděný prvním úlovkem se pejsan vydal hledat něco dalšího. Když nic nenašel v kuchyni, hledal v obývacím pokoji. Zvládl se při tom vyválet na koberci (připomínám, že byl pořád celý od bahna) a vyskočil i na gauč. Na kterém ho našel manžel, když se vrátil z práce domů. Těžko říct, co manžela vyvedlo z míry víc, jestli snězený oběd nebo zaneřáděný koberec a gauč. Každopádně se psem ještě dlouho potom nemluvil…

Hloubkové čištění koberců v Brně

Já jsem se mezitím dívala po firmě, které bych mohla svěřit čištění koberce a čalounění gauče. Našla jsem A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Brno. Splňoval moje představy o správném čištění, takže jsem se s nimi domluvila na zakázce u nás.

Bylo hned poznat, že pracovníci servisu se ve své práci dobře vyznají. Používají kvalitní stroje a chemii. Koberec byl zakrátko krásně čistý a stejně tak i čalounění. Vůbec byste nepoznali, co se u nás semlelo. Takže jediná věc, která nešla vrátit zpátky, byla manželova svíčková.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *