Nejlepší metoda čištění koberců? Podle mého je to strojové čištění kotoučovým strojem

Published 7 roky ago -


Čištění koberců není vůbec jednoduchá záležitost. Moc dobře to vím, protože jsem se touto činností dlouho zabývala. Na chvíli to bylo dokonce i mou profesí. Patřila jsem k týmu, který čistil koberce extrakční metodou.

Ale brzo jsem odešla. Protože jsem viděla, že to nemá takové výsledky, jaké bych si představovala. A nebylo mi příjemné vykládat lidem o úžasných výsledcích této metody. Když jsem v ní sama nevěřila. Potom jsem se doslechla o strojovém čištění. Kterým se zabývá A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Brno. Zvědavost mi nedala, musela jsem to vyzkoušet.

Nejprve jsem si ale zavolala k nim na centrálu. Abych se přesvědčila, že ví, co dělají. A také jsem chtěla zjistit, jaký je postup práce. Operátorka na mě udělala velice dobrý dojem. Byla schopná mi zodpovědět všechny otázky. Které už zasahovaly hlouběji do problematiky. Ale ona byla perfektně informovaná.

Když ke mně přijeli…

Mechanické čištění koberců v Brně

Když ke mně přijeli zaměstnanci tohoto servisu. Po pár větách, které jsme spolu prohodili, poznali. Že jsem z oboru a mohli jsme se bavit zasvěceněji. A vyměnit si zkušenosti.

Byl to velice příjemný rozhovor. Hodně jsem se toho dozvěděla a také jsem si mohla být jistá. Že se o moje koberce postarají zkušení lidé. Kteří se ve své práci dobře vyznají.

Sama jsem se přesvědčila. Že strojové čištění je dostatečně hloubkové na to. Aby se dokázalo vypořádat i se zašlapanými a usazenými nečistotami. Síla čisticí chemie byla působivá.

Strojové čištění koberců Brno

Nedivím se, že s takovým základem pak A SERVIS může dosahovat tak skvělých výsledků. Koberce byly vyčištěny do nejmenších detailů a přesto velice šetrně. Tato metoda mě vážně ohromila. Čištění koberců, sedaček Brno.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *