Máte rádi tvarohové koláče? Vyzkoušejte tuto kakaovotvarohovou buchtu

Published 7 roky ago -


Rádi experimentujete v kuchyni a navíc rádi do svých pokrmů rádi přidáváte tvaroh? V tom případě musíte vyzkoušet tuto buchtu.

Budete na ni potřebovat 2 hrnky hladké mouky, 1 sáček prášku do pečiva, 1 hrnek krystalového cukru, 3 lžíce kakaa, 1 lžička citronové kůry, 2 vejce, 1 hrnek mléka, ¾  hrnku oleje, 500 g tvarohu, 2 vejce, ¾ hrnku moučkového cukru, 1 sáček vanilkového cukru, 1 sáček vanilkového pudinkového prášku a 1 hrnek mléka.

Připravíme si dvě nádoby. V jedné z nich smícháme tvaroh s 2 vejce, ¾ hrnku moučkového cukru, 1 sáček vanilkového cukru, 1 sáček vanilkového pudinkového prášku a 1 hrnek mléka a vše prošleháme mixérem. Čištění sedaček, koberců Praha 1.

Do druhé mísy nasypeme…

Hloubkové čištění koberců a sedaček v Praze 1

Do druhé mísy nasypeme mouku a postupně přidáváme všechny zbylé ingredience, ze které vytvoříme těsto. Plech vyložíme pečícím papírem a troubu předehřejeme na 190 °C. Tři čtvrtiny tmavého těsta vylijeme na plech. Na tuto vrstvu nalijeme směs s tvarohem a ozdobíme tak, že ji pocákáme zbylým kakaovým těstem.

Pečeme 30 až 35 minut, poté necháme zchladnout a můžeme podávat. Tento koláč je výborný a hodí se pro každou příležitost. Navíc je rychlý, takže je i dobrým, když zjistíte, že k vám přijde návštěva, se kterou jste ten den úplně nepočítali.

Cena za kvalitní čištění koberců

Jen si dejte pozor, aby se vám kakaová hmota nevylila na koberec, pokud ho v kuchyni máte. Jde to opravdu špatně dolů a obyčejným čištěním byste skvrnu pouze rozšudlali. Proto si raději objednejte strojové čištění koberců od kvalitní úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění sedaček, koberců Praha 1, která vám koberec spolehlivě vyčistí, že bude vypadat jako nový.

 

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *