Na mytí skleněných ploch ve výškách doporučuji „Výškové práce Brno“

Published 7 roky ago -


Je to už delší doba, ale stále si velice dobře vzpomínám na to, jak jsme hledali firmu, která by se postarala o umytí skleněného pláště budovy, ve které sídlí naše společnost.

Tenkrát jsme teprve začínali jako menší podnik a s řešením podobných záležitostí, které se netýkaly oblasti našeho podnikání, jsme neměli zkušenosti. Netušili jsme, co požadovat a očekávat od firmy, která se ujme mytí skleněného pláště ve výškách. Mytí oken Brno.

Dnes bych jednoduše prozkoumal hodnocení zákazníků na internetu, ale tenkrát mě nic takového nenapadlo. Chtěl jsem prostě oslovit první firmu, na kterou narazím. Naštěstí jsem se shodou okolností o potřebě mytí skleněného pláště budovy zmínil před naším obchodním partnerem, který už měl s najímáním firem na mytí oken ve výškách zkušenosti.

Řekl mi, že…

Cena za mytí oken v Brně?

Řekl mi, že narazil na pár velice neschopných a nedbalých, ale nyní spolupracuje s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Brno, se kterým je naprosto spokojen. A nikoho jiného by mi ani nedoporučoval oslovovat.

Do dnes jsem mu velice vděčný za tuto radu. Protože spolupráce s nimi je jednou z nejlépe fungujících. Ať už se jedná o jakoukoli oblast. S nikým jiným není tak výborná domluva jako s tímto servisem.

Svou práci si jejich zaměstnanci odvádí spolehlivě a kvalitně. Dodržují všechny bezpečnostní předpisy. Přicházejí pokaždé na čas a dobře vybaveni. Naše spolupráce trvá už pár let a za tu dobu nenastal jediný případ.

Mytí oken ve výškách pomocí hotolezecké techniky

Kdy bychom byli s něčím nespokojeni. Skleněný plášť je pokaždé precizně umyt a vyleštěn. Opravdu není nic, co by se jim dalo vytknout. Spíše si musíme všechno neustále pochvalovat.

Měl jsem velké štěstí, že mě kdysi na tuto firmu upozornili. Rád bych A SERVIS i já doporučil ostatním. Protože když si je vyberete, ušetří vám to spoustu starostí a budete určitě spokojení. Mytí oken Brno.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *