Na odstranění plísně doporučuji odborníky z „Odstraňování plísně Brno“

Published 7 roky ago -


odstranění plísně Brno-PisárkyDlouho mě doma trápila plíseň a nevěděla si s ní rady a řešila jsem jak ji odstranit. Moje známá mi pak poradila, že slyšela o progresivní technologii LSG, která by měla plísně už konečně zlikvidovat. Tak jsem si sedla k internetu a začala si o tom něco hledat. A dočetla jsem se, že se jedná o nejúčinnější prostředek na trhu k trvalé ochraně proti mikrobiálnímu napadení. Má i certifikát na přímý styk s potravinami. Navíc tento protiplísňový nátěr má vydržet až 10 let s garantovanou zárukou na dva roky.

spolehlivé odstranění plísně Brno-SlatinaJak odstranit plíseň v Brně?

Tento nátěr nabízí úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plíseň v Brně, kterou jsem okamžitě kontaktovala. A po své zkušenosti s nimi je mohu opravdu jedině všem doporučit. Pracovníci této firmy měli všechno perfektně zorganizované a vše stihli provést během víkendu, kdy jsem nebyla v práci a mohla být u toho. Byli navíc velmi ochotní a bez problému mi zodpověděli na všechny moje dotazy. Dozvěděla jsem se, že optimální vlhkost v interiéru by měla být 50-60%. Je dobré taky nesušit prádlo doma, a pokud už musíte, je důležité prostor potom pořádně vyvětrat. Vhodné je pořídit si kvalitní odvlhčovač. Ale je lepší mít stoprocentní jistotu, kterou zajistí právě LSG.

kvalitní odstranění plísní v Brně-JehnicíchPo práci dali zaměstnanci vše do původního stavu. Po jejich práci nebylo téměř vůbec poznat, že by se zeď přetírala a hlavně po plísni není už několik týdnů ani památky. Pro tuto jejich pečlivost, příjemné jednání a především kvalitně odvedenou práci tuto firmu a její službu odstranění plísně Brno můžu všem jedině doporučit a pomoci tak trochu těm, kteří tuto službu poptávají a neví, na koho se obrátit.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *