I plísně se můžete natrvalo zbavit. Stačí se obrátit na „Odstraňování a sanace Hradec Králové“

Published 7 roky ago -


Máte v domě problémy s plísní a pořád nevíte, jak se ji účinně a natrvalo zbavit a řešíte jak odstranit plíseň? V tom případě vám doporučuji obrátit se na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA a jejich službu likvidaci plísní Praha.

Nedávno se nám začala v rohu ložnice tvořit plíseň, a je jasné, že v místnosti, která zapáchá plísní, se opravdu špatně spí. Nehledě na to, že mohou být příčinou vážných onemocnění dýchacích cest a způsobovat i astma. Naštěstí nám s tím pomohla právě takto firma. Jak ostranit plíseň, Praha.

odstraňování plísní

Zaměstnanci z této firmy mají všechno opravdu skvěle zorganizované. Jsou velmi příjemní a svou práci odvedli s úžasnou pečlivostí. Byli jsme s nimi s manželem maximálně spokojeni. Docela jsem se bála, že po odstranění plísně ze zdi budou stěny flekaté a barva bude i v odlišném odstínu než byl původní. Ale oni si nechali předem namíchat přesný odstín u speciální firmy, která se zabývá mícháním barev.

Zeď ošetřili nátěrem LSG

Po jejich práci nebylo téměř vůbec poznat, že by se zeď přetírala a hlavně po plísni už není několik měsíců ani památky. Zeď ošetřili nátěrem LSG, což je nejúčinnější technologie, sloužící jako ochrana proti vzniku plísní. Pro jistotu jsme si ho nechali dát i do koupelny a kuchyně, kde se taky hodně drží vlhkost, abychom měli jistotu, že se nebude muset s plísní potýkat i tak. protiplísňový nátěr LSG

Proto ji mohu všem jedině vřele doporučit. A navíc nabízí i řadu dalších služeb, což je určitě výhodou. Jen to dokazuje jejich široké pole působnosti a odbornost, kterou tato úklidová firma disponuje. A to vše i za přijatelnou cenu, když vezmu v potaz, jak vynikající práci odvádějí. Děkujeme!

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *