Strojové a hĺbkové čistenie kobercov Košice, vie spoľahlivo odstrániť všetky nepríjemné fľaky aj škvrny

Published 7 roky ago -


kvalitné čistenie kobercov KošicePo návrate si otvorím vlastný podnik…

Ešte keď som ako mladý kuchár a príležitostný čašník makal v neveľkej rodinnej reštaurácii uprostred španielskej Malagy, dal som si sľub. Po návrate si otvorím vlastný podnik. A nebude iba čisto španielský. Chcel som robiť to, čo tento región reprezentuje – vynikajúca andalúzska a stredomorská kuchyňa, s veľkou dávkou marockej exotiky.

Maroko je už síce v Afrike, ale má jedinečnú dušu Orientu a jeho kultúra aj skvelá kuchyňa o tom svedčia na každom kroku. Moje veľkolepé plány s vlastným podnikom som napĺňal každý deň aj tým, že som usilovne zbieral recepty. Zkúšal ich, odhaľoval tajomstvá a ingrediencie toho zvláštneho sveta chutí a vôní.
Učil som sa teda za pochodu a mnoho vecí sa mi hodilo ešte počas mojej práce v Malage. Nakoniec prišiel deň rozlúčky, pričom sa ukázalo, že domáci majitelia by nedbali, keby som u nich zostal dlhšie alebo aj nastálo. ako dokladne vyčistiť koberec?

Byt svojim vlastným pánom…

hl'bkové čistenie kobercov KošiceAle možno to poznáte aj vy sami. Byť svojim vlastným pánom, vždy bola a bude tá najlepšia motivácia. Takže som sa po pár rokoch práce a skúseností nedočkavo spakoval, posadil do auta a namieril rovno do Bratislavy. Bol som ako tlakový hrniec, ktorý čochvíľa exploduje energiou a nápadmi, lenže tá pravá, divoká corrida prišla až po návrate.

Čas, počas ktorého som sa v pote tváre dopracoval k vlastnému podniku, zariadil ho, rozbehol a našiel jeho rytmus, mi pripomínal zápas v aréne. Kde sú divákmi zase len býky a koniec je v nedohľadne. Viem, že na vine je aj môj perfekcionizmus, ale s tým som nemohol urobiť nič.

Stačí to len šikovne ovládať…

Ale asi sem patrí trochu viac optimizmu a úsmevu, hmm? Dnes sa tak moje predstavy o vlastnej reštaurácii napĺňajú každý deň. Keďže hostia aj moje rodné mesto si nás konečne našli, pochopili a obľúbili. A kuchyňa? Je presne taká, akú som si ju predstavoval ešte v Malage a vo svojom segmente patrí medzi špičku. Pri tejto príležitosti rád a neskromne poznamenávam, že pri andalúzskej, stredomorskej, či marockej kuchyni vlastne niet čo pokaziť. Stačí to len šikovne a umne ovládať. dezinfekčné čistenie kobercov Košice

Môj podnik je súčasťou novej mestskej biznis štvrte, takže hostia sú tú nároční, ale tiež vedia oceniť kvalitu a byť vďační. Pokiaľ ide o interiér, dal som radšej na slová odborníkov a zariadil ho štýlovo, ako dynamickú dizajnovú fúziu regiónov okolo mesta Malaga, kde som strávil moje učňovské roky.

Jednoznačne orientálne vzory…

čistenie kobercov kotúčovým strojomStálo ma dosť presviedčania, argumentov a tvrdohlavosti, kým som mojich bytových návrhárov presvedčil, že pokiaľ ide o koberce, chcem tu mať jednoznačne orientálne vzory, aj keď výber konkrétnych kusov, ich umiestnenie, zvolené farby a vzory, úplne pokojne nechám na ich rozhodnutí.

Po nejakom čase sa ukázalo, že to bol celkom dobrý ťah, aj keď mal jeden menší nedostatok, ktorý ale občas patrí k strategickým rozhodnutiam. Energia prastarej ručnej väzby a charizma takéhoto typu kobercov dokáže spoľahlivo zmeniť a pozdvihnúť akýkoľvek interiér. Na druhej strane si toto pokrytie podlahy vyžaduje oveľa vyššiu úroveň starostlivosti a opatery.

Mal som dojem…

Bolo mi to jasné, už od začiatku, a tak som s tým počítal. V príhodnom čase som si našiel upratovaciu firmu, dal im zákazku a opäť mal na čas pokoj. Keď však skončila prvá zo štyroch, ktoré som celkovo vyskúšal, mal som dojem, že ide len o nedorozumenie. precizne vyčistené koberce vydrží o vel'a viac rokov

Koberce síce vyzerali čisto. No aj necvičené oko na nich videlo akési čudné fľaky a škvrny, ktoré s krokmi desiatok hostí veľa spoločného nemali. Takto som vlastne vybíjal klin klinom, lebo ani ďalšie čistenie mi neprinieslo želaný výsledok. Po učinkovaní štvrtej upratovacej partie, som rezignovane hodil uterák do ringu a začal hľadať zásadne odlišný prístup.

Čištenie kobercov Košice…

Nakoniec mi prišla na pomoc vlastná sestra, ktorá mi odporučila upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., čistenie kobercov Košice. Ako mi povedala, videla ich priamo pri práci v dome jej kamošky. Čistili vtedy po maliaroch všetky koberce v dome, a aj keď boli údajne pozakrývané, potrebovali poriadnu kúru. Podľa slov mojej sestry, A SERVIS tie kamoškine koberce vraj krásne prebral k životu a vyzerali parádne. nechajte si svoje koberce pravidelne čistiť

Komu veriť, ak nie rodnej sestre, a tak som do A SERVIS LIPKA obratom zavolal. Nemali problém s plochou, termínom, opravnou prácou po iných firmách, ba ani škvrnách neznámeho pôvodu. Navyše som ocenil ich slušnosť, úsmev a celkom prijateľnú cenu, takže sme sa celkom rýchlo a rozumne na zákazke dohodli.

Trojica bola presná…

Trojica bola presná a s čistením začala bez dlhých rečí. Stroj, ktorý mali k dispozícii bol prísľubom sily. Aj keď som sa radšej preventívne opýtal, či nemôže mojim ručne tkaným kobercom dajako ublížiť. Páni mi však dali najavo, že konečný výsledok ma isto presvedčí, a to v každom ohľade.

Mali úplnú pravdu. Uznávam, že ich cena bola na rozdiel od štyroch predchádzajucich firiem o dajaký ten peniaz vyššia, ale to, čo dokázali, za to jednozančne stálo. Nielenže pracovníci A SERVIS v mojej reštaurácii pracovali s plným nasadením, stále usmievaví a bez snahy dajako si veci zľahčiť alebo ich obísť. No každý kúsok koberca sa doslova rozžiaril a rozvoňal. čisté koberce urobí dobrý dojem

Ich práca ma vskutku potešila…

Musím zdôrazniť, že ich práca ma vskutku potešila, ba nadchla. Po nedávnej zašlosti farieb, zľahnutosti vlasu, či mdlom vzhľade, odrazu nebolo ani stopy. Tiež sa nadobro stratili všetky tie nemilé fľaky a škvrny, spojené s málo účinnou metódou upratovacích firiem z minulosti.

Musím sa vám priznať, že keď som si to všetko nakoniec prepočítal, ich vyššia cena mi celkom jednoznačne vykompenzuje potrebu ďalšieho kompletného čistenia. Kvalita odvedenej práce vydrží v akceptovateľom stave aj viac ako pol roka.

Odviedla u mňa skvelú robotu…

Koberce nám teda ostali aj po ďalšie dni a týždne krásne čisté, hebké. Na povrchu sa neobjavili žiadne odpudivé mapy, ktorých som sa – uznávam bez vykrúcania – opäť trochu obával. Takže spoločnosť A SERVIS LIPKA odviedla u mňa skvelú robotu, presne tak, ako mi to sľúbili už pri prvom telefonáte. upratovací firma, ktorá dokáže s vášmi koberci opravdu zázrak

Veľmi rád im z tohoto miesta ešte raz ďakujem. Aj keď viem, že im to po čase poviem znovu, a to osobne, pretože hľadať niekoho iného už nemienim. Moja upratovacia firma teda má meno A SERVIS LIPKA a spolieham na ňu stopercentne. Skúste to aj vy, priatelia!

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *