Na sprejery jsme krátcí, ale graffiti odstraníme raz dva

Published 7 roky ago -


Nové zákazníky pro naši firmu se snažíme oslovovat různě, ale nejvíc sázíme na vizuální reklamu. Vchod do prodejny je výrazně označen a opatřen reklamními slogany. Zakládáme si především na dobrém jméně firmy a pozitivním dojmu, kterým se snažíme na zákazníky působit. Tyto snahy nám ale znesnadňují sprejeři. Už se nám několikrát stalo, že výlohu prodejny posprejovali nebo spreji dopsali nevhodná slova k našim sloganům a podobně. Odstraňování graffiti Ostrava.

Odstraňování nápisů a obrázků sprejerů je často nad naše síly. Ze začátku jsme se snažili graffiti odstraňovat sami, ale nemělo to velký účinek. Často se stalo, že jsme poškodili výlohu nebo stěnu budovy. Kromě toho je to zdlouhavá práce s nejistým výsledkem, do které se nikdo nehrne.

Existuje nějaký nátěr jako prevence proti graffiti?AGO proti graffiti na naší zdiJak na odstraňování graffitiJak se bránit proti grafiti čmáranicím? Sprejem!Čím odstranit graffiti

Říká se, že negativní reklama je taky reklama, ale v tomto případě to určitě neplatí, graffiti našemu obchodu škodí, prodejna vypadá zanedbaně a nedůvěryhodně. Proto jsme se spojili s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., aby nám pomohla problém vyřešit.

První graffiti odstraňovali…

První graffiti odstraňovali pracovníci firmy, odstraňování graffiti Ostrava,

podobně jako my, ale s většími úspěchy a menšími škodami. Na očištěnou plochu pak nanesli antigraffitový nátěr, který působí jako taková prevence pro případ dalšího zásahu sprejerů.

Odstranění graffiti, sprejů, ochrana před graffiti

Jak moc aktivní a efektivní bude firma ve chvíli, kdy se sprejeři

pokusí opět poškodit naši prodejnu, to jsme měli možnost zjistit zakrátko. Tentokrát se do toho sprejeři opravdu dali a prodejna vypadala příšerně, do takového místa bych já jako zákazník určitě nezavítal.

Jak chránit omítky před graffiti?

My jsme ze všeho nejdřív informovali A SERVIS, jeho zaměstnanci dorazili velice brzy, trvalo to jen pár dnů. Celou tvorbu sprejerů během chvilky odstranili a opět nanesli další vrstvu nátěru, aby byla stěna chráněná i nadále.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *