S pomalovanou zdí se dá něco dělat. Jen to chce ty správné lidi

Published 7 roky ago -


Problémy se sprejery…

rychlé odstranění graffitiNěkdy mi připadá, že problémy se sprejery a jejich rádoby pouličním uměním mi připomíná takovou tragikomickou never ending story. Chytí je policie, zatkne, napaří pokutu nebo jim dají veřejné práce a jak to dopadne? On se vrátí s úsměvem, pochlubí se v partě, jaký je to king. A stejně si spreje nahází do batohu a znovu bude poskakovat po střechách. Hrát si na spidermana a sprejovat vše, co mi přijde pod ruku. Odstraňování graffiti Brno.

Někdo nám posprejoval dům…

úspěšné odstranění graffitiProč jsem tak rozčílená? Protože nám taky někdo posprejoval dům. A to ještě hned u vchodových dveří, takže to bylo pořádně vidět. Kdyby to bylo aspoň někdy na zadní části domu, ale ne, muselo to být u vchodových dveří. Prostě hnusný velký křiklavý nápis přes celou přední stěnu. Manžel říkal, že zamalovat to nepůjde. Takže si umíte představit, jak jsem byla naštvaná, protože jsem se bála, že to tam zůstane. Ale naštěstí přišel i s řešením. Znal úklidovou firmu, která se zabývá odstraňováním graffiti a i s tím, jak tomu předcházet.

Odstraňování graffiti Brno

Jedná se o úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Ta nabízí nejen antigraffitový nátěr AGO, který na povrchu vytvoří ochranný filtr. Takže pokud vám na to někdo něco načmárá, půjde to bez problému dolů. Jenže my ho neměli. Ale i tak si s tím šlo něco udělat. Zaměstnanci z Odstraňování graffiti Brno si s tím dokázali poradit.

odborné odstranění graffitiNejprve to odstranili speciálními přípravky. Až tam zbyl opravdu jen opravdu hrozně slabý stín, který poté zamalovali fasádní barvou, kterou si nechali předem namíchat. A poté nanesli ochranný nátěr AGO, díky kterému máme jistotu, že se už graffiti na zdi neobjeví. Nebo možná objeví, ale půjde bez problémů dolů, takže mě to nestresuje. Navíc mi zaměstnanci řekli, že většina sprejerů už pozná, zda je na zdi ochranný nátěr nebo ne. Takže když zjistí, že tam je, tak to nechají být. Jejich potěšení by totiž nemělo dlouhého trvání.

Služba odstranění graffiti…

Určitě toto opatření moc doporučuji. Protože vám to zajistí klidný spánek a nemusíte se stresovat. Zda se neprobudíte a nebudete mít na zdi něco, co by poté už nešlo dolů. Proto můžu tuto službu odstranění graffiti od úklidové firmy A SERVIS všem jedině doporučit, protože jsem s ní maximálně spokojená.

kdo odstraní graffiti v BrněZaměstnanci firmy jsou navíc všichni skuteční profesionálové, kteří ví, co dělají. Takže se vám nemůže stát, že by se jim graffiti nepodařilo dát dolů. Navíc jsou k tomu velmi milí a ochotní a je s nimi bezproblémová domluva. Jsou sice o něco dražší, ale rozhodně se to vyplatí. Nabízejí takovou kvalitu, že člověk nemůže očekávat, že to bude úplně za pusu.

Navíc, když vezmu v potaz, jak skvělé služby nabízejí, tak to i tak považuji hodně muziky za málo peněz. Doufám, že jsem přidáním své recenze pomohla těm, kteří se rozhodují, zda si ochranný nátěr mají nechat nanést nebo ne. Protože je to podle mého názoru věc, která je užitečná.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *