Některé čisticí prostředky mohou na koberci napáchat více škody než užitku

Published 7 roky ago -


Když jsme si s manželem zařizovali dům, strašně nás lákaly světlé barvy. Zařídili jsme si tak skoro celý byt a koupili světlé koberce. Je to krásné, ale úplně nepraktické. Nečistoty jsou v nich mnohem nápadněji vidět. Prach, který se v nich usazuje, dokáže změnit jejich odstín skoro až do šeda.

Dokonalé čištění kobercůOdstranění zápachu od kočekProfesionální čištění koberců

Jakmile jsem uznala za vhodné…

Jakmile jsem uznala za vhodné, že už je na čase koberce vyčistit, nakoupila jsem čisticí prostředky na čištění koberců. Použila jsem nějaký pěnový přípravek, který ale asi nebyl žádné terno. Měla jsem spíše dojem, že jsem zbytečně vyhodila peníze za úplný nesmysl. Mám totiž pocit, že čistič koberce moc nevyčistil, ale jen způsobil to, že se nečistoty zanesly ještě hlouběji. Ještě se k tomu přidalo to, že se mi nepodařilo z koberců pořádně odstranit pěnu, a tak v nich zbytky čistícího prostředku zůstaly.

Strojové čištění koberce pomocí profiOdstranění veškerých skvrn od jídla a pitíDesinfekce koberce pomocí naší techniky

Takhle jsem koberce nemohla nechat…

Takhle jsem koberce nemohla nechat, vypadaly ještě hůř než před tím, co jsem se pustila do čištění. Našla jsem na internetu kontakt na firmu Čištění koberců Pardubice, která se čištění koberců věnuje. Zavolala jsem tam a s jejich operátorkou jsem probrala stav koberců. Bylo mi řečeno, že by nemělo dojít k poškození vláken koberců, ale je nutné, aby se řádným čisticím procesem odstranily zbytky prostředku. Takové čištění byla firma schopná zajistit, protože se zabývá strojovým čištěním, kdy dochází k pročištění koberců pořádně do hloubky, rotačními kartáči se čistí každý vlas koberce zvlášť.

Zaručíme Vám 100% čistý koberecKrásně uklizené hotelové chodbyKvalitní profesionální čištění

S firmou…

S firmou jsem si tedy domluvila čištění. A SERVIS LIPKA, s.r.o používá pouze kvalitní a vysoce účinnou chemii, díky které jsem nemusela mít obavy o zničení koberce. Rotačními kartáči se chemie dostala mezi všechna vlákna a štětinky kartáčů byly schopny vyčesat nečistoty i se zbytky starého čisticího prostředku.

 

 

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *