Mytí oken Brno? Bezpečné umytí oken i ve výškách

Published 7 roky ago -


Posezení na terase našeho domu mám moc ráda, ale v uplynulém roce nám spoustu takových chvil překazil déšť a bylo to dost nepříjemné. Přemýšlela jsem o tom, jestli pak taková terasa má vůbec nějaký smysl, když ji ani nedokážeme využívat. Dlouho jsme přemýšleli o našich možnostech, a nakonec jsme se s manželem shodli, že nejlepší bude terasu zastřešit a z boku prosklít.

Mytí oken bezpečněČistá okna

Starosti s proskleným balkonem

Sklo bylo posuvné, abychom v případě pěkného počasí neseděli vevnitř jako ve skleníku. Přestavěná uzavíratelná terasa se nám okamžitě zalíbila. Už mnohokrát nám uzavření přišlo vhod. Nejčastěji, když se ochladilo natolik, že jsme si i přes to mohli užívat výhled do okolí.

Celé to mělo i své stinné stránky. Především jsme bojovali s jedním velkým problémem – jak skla umýt? Velice obtížně jsme se dostávali k jejich vnější straně. Zevnitř terasy tuto činnost zkrátka a dobře nebylo možné provést.

Lesklá oknaOkna jako zrcadlo

Jelikož všichni víme, že všechno jde nějak zařídit, tak jsme po krátkém pátrání narazili i tentokrát na způsob, jak z toho ven. Šlo to s pomocí služby výškového mytí oken firmy  A SERVIS LIPKA, s.r.o. Mytí oken Brno.

S montážní plošinou jde vše lépe

Aby byl umožněn přístup ke sklům, využili zaměstnanci firmy montážní plošinu. Mysleli jsme si původně, že se to pokusí zvládnout zevnitř terasy vykloněním se. To by bylo zbytečně nebezpečné a z montážní plošiny to šlo tak jednoduše!

Montážní plošinaPráce ve výškách

Skla umyli velice hezky, krásně je vyleštili a zase odjeli. Líbilo se mi, že nijak neomezovali náš pohyb po domě. Pracovali rychle, a tak nám montážní plošina dlouho neblokovala zahradu. A SERVIS Mytí oken Brno se nám zalíbil, proto s ním spolupracujeme i nadále. Mezi další služby, které tato firma nabízí patří například čištění koberců, mytí markýz, odstraňování plísní, ale i odstraňování grafitů a mnohé další.

Přijedeme kamkoliMytí oken bez námahyProsklena tereasa

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *