Mytí oken ve výškách s opravdovými profíky je zážitek

Published 7 roky ago -


Asi si hodně lidí pomyslí, že jsem divná, když řeknu, že mám ráda domácí práce a zbožňuju mytí oken Pro mnoho mých kamarádek je tohle právě ta činnost, kterou nesnášejí nejvíce ze všeho, a já se tomu divím. Mně mytí oken strašně moc vyhovuje, pěkně se u toho uklidním, jsem na čerstvém vzduchu, když právě myji venkovní stranu okenJ, mám pěkný výhled a můžu si zajistit, abych se za okna nemusela stydět, a aby to u mě vypadalo pěkně. Okna, mytí Brno.

Jenomže velká změna v tomto ohledu nastala, když jsem se přestěhovala ke svému příteli. Myslela jsem, že u něj budu se svými oblíbenými aktivitami pokračovat. Z velké části to tak vlastně bylo. Jeho domácnost jsem konečně chopila do pevných rukou a dala tomu nějaký řád. Těšila jsem se taky na to, až se vrhnu na mytí oken, která měl přítel v příšerném stavu. Vypadala, jako kdyby je snad nikdy nemyl. Brzo jsem poznala, proč to tak je. Okna totiž měla speciální bezpečnostní funkci a nešla celá otevírat, umývat se dala jen výškově. A na to přítel kašlal, zdálo se mu zbytečné objednávat firmu kvůli úklidu.

mytí oken cenamytí oken ve výšcemytí střešních okenmytí oken s horolezeckou výbavou

Jenomže já mám čistotu ráda…

Jenomže já mám čistotu ráda, takže tohle jsme museli změnit. Firmu jsme objednali. Jen jsem litovala, že to nebudu moct dělat sama. Cítila jsem se ošizená, že nemůžu dělat svoji oblíbenou domácí práci. Musím se dívat na někoho jiného, jak ji dělá místo mě, a ještě mu musím zaplatit. To byla hrozná představa. Když jsem ale viděla, jak dokonale si firma Okna, mytí Brno vede, přestala jsem litovat.

Poprvé jsem viděla někoho, kdo se mi v pečlivosti vyrovnal, a dokonce mě předčil v kvalitě leštění. Pánové z A SERVISU byli úžasní, k jejich dokonalým výsledkům mi asi chybí jejich fyzické síly. Ale přiučila jsem se od nich, že leštit okna bez leštidla nasucho je mnohem efektivnější.

leštění oken na suchoKdo provádí mytí oken Brno

mytí oken Brnokvalitní mytí oken Ústí nad Labem

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *