Nepodlehněte sprejerům, vyzrajte nad nimi!

Published 7 roky ago -


Sprejer posprejoval soukromý majetek…

chemické odstraňování graffitiJak nejvíc naštvat sprejera? Přemýšleli jste o tom už někdy? Vsadím se, že tohle napadlo tak maximálně někoho, kdo měl se sprejerem osobní zkušenost. A to v tom smyslu, že mu sprejer posprejoval soukromý majetek. Odstraňování graffiti Pardubice.

Jenomže čím sprejera dostat? Odpověď na tuhle otázku najdete, když se zamyslíte nad důvodem, proč asi to vlastně ti sprejeři dělají. Proč sprejují po majetku ostatních lidí, když by mohli posprejovat nějaký objekt k tomu určený? A ty dnes existují, je jich dost, stačí se jen zajímat.

Protože si chtějí něco dokázat…

Tak proč to sprejeři dělají? Protože si chtějí něco dokázat. Svoji převahu, to, že nad někým vyzráli, že můžou někomu beztrestně uškodit. Největší radost mají z toho, když vy jste zoufalí a nevíte si rady. odstraňování graffiti pískováním

Takže jaká je odpověď? Jak sprejera naštvat? No přece, ukázat mu, že vám neublížil, že to zvládáte řešit a že je vám to vlastně jedno. Jenomže jak toho docílit? Dobře se to říká, ale jak to udělat? Máte posprejovaný dům, nevíte, co s tím, a najednou máte být nad věcí? To je těžké zvládnout. Podaří se to, jenom musíte vědět, jak na to.

Odstraňování graffiti Pardubice…

Může vám s tím pomoct firma  A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstraňování graffiti Pardubice. U mě to zabralo perfektně. Graffiti, které mi sprejeři nadělili, jsem si nechal odstranit. A protože už jsem na stěně nic podobného nechtěl, tak jsem si nechal nanést anitgraffitový nátěr.

profesionální odstraňování graffiti

S nátěrem už to byla balada. Kdykoli, když mi sprejeři posprejovali dům, tak jsem jen zavolal firmě a o nic víc už jsem se nestaral. Vždycky jsem věděl, že do dvou týdnů bude všechno vyřešeno. Pánové z firmy opravdu vždy za pár dní přijeli, levou zadní odstranili graffiti, posílili vrstvu antigraffitového nátěru a zase odjeli. Sprejeři se snažili zbytečně, přestali A SERVISU stíhat a postupně to vzdali.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *