My ve firmě „Výškové práce Praha“ vám pomůžeme s čím zrovna potřebujte. Například s mytím střešních oken.

Published 7 roky ago -


Kdo má podkroví nebo rovnou půdní byt, ví co to sebou nese. Většinou vám všichni říkají, jak je to tam krásné, ale bydlet by tam nechtěli. Takové bydlení sebou totiž nese asi víc starostí, než radosti. Nemluvě o ohromném vedru v létě a zimě v zimě, problém je také s mytím střešních oken. Pro ty co se bojí výšek tato práce může být i nepříjemná nebezpečná, asi proto se na naši firmu A SERVIS opakovaně obrací množství zákazníků, kteří chtějí pomoct právě s mytím jejich střešních oken. Tak tomu bylo i v případě mladého páru, který po škole hledal byt, kde by mohli zůstat a založit rodinu.

mytí střešních oken Profesinální tým Dokonale čistá okna

Potom, co jsme zjistili, kde se pohybují ceny…

Potom, co jsme zjistili, kde se pohybují ceny bytů a jaké jsou podmínky na schválení hypotéky se rozhodli zrekonstruovat volný půdní prostor v domě rodičů jednoho z nich a vytvořit tam nový půdní byt. Z domu tedy udělali dvougenerační bydlení. Jak sami říkají, ze střešních oken mají sice krásný výhled na město, ale jinak je s nimi jenom starost. Celkově půdní byt sebou nese své starosti. V létě je v něm opravdu neúnosné horko. Každý, kdo má podkroví, to ví. Po několika marných pokusech omýt okna na vlastní pěst se pár obrátil na naši firmu Mytí oken Praha 3, cena. Jejich rozhodnutí přenechat obtížně dostupná okna profesionálům chválíme a už nějakou dobu se o ně staráme.

Nabízíme kvalitní mytí oken Leštění skel Mytí oken a francouzkých oken

Rozdíl v tom, když si necháte okna umýt…

Rozdíl v tom, když si necháte okna umýt profesionální firmou není jenom v tom, že nemusíte nic dělat, ale i výsledek je na první pohled znatelně odlišný. V naší firmě myjeme okna velice pečlivě. Jsme proškolení profesionálové na práci ve výškách. Víme také, že není důležité umýt pouze okenní skleněné tabule, ale i rámy a kličky, na kterých se často usazuje ještě více špíny, než na skle a tím jej může lehce znečistit. My ve firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. vynikáme také způsobem leštění, kdy nepoužíváme žádné chemikálie a leštění provádíme zásadně na sucho, bavlněnou plenou a krouživými pohyby. Tento způsob čištění sice patří k fyzicky náročnějším, ale výsledek opravdu stojí za to.

Mytí oken bezpečně Mytí oken Praha 3, cena stará okna jako nová stopy po malování

Díky tomu, že nepoužíváme žádné chemikálie…

Díky tomu, že nepoužíváme žádné chemikálie, navíc vydrží daleko déle a šetříme také přírodu a životní prostředí. Ušetří tedy všichni. Pokud si chcete léto užít, například u bazénu, nebo na koupališti- rozhodně neztrácejte čas úklidem, který za vás můžou udělat proškolení profesionálové. Stačí zvednout telefon a domluvit se, kdy máme přijet a i vy můžete strávit léto na lehátku s knihou a drinkem a rozžhaveným grilem. Stejně jako to dělá celá řada našich zákazníků nejen u nás v České republice, ale také na Slovesku, v Rakousku a v Německu. Tam všude naše firma s úspěchem působí a tam všude máme své věrné zákazníky. Mytí oken Praha 3, cena – Mytí oken Praha 3, cena

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *