„Výškové práce Brno“ okna dokonale umyje i vyleští včetně parapetů a rámů

Published 7 roky ago -


A SERVIS LIPKA, s.r.o. je úklidová firma, která se kromě úklidu zabývá také údržbovací činností. Na trhu působí více než dvacet let a kromě České republiky nabízí svoje služby také v Rakousku, na Slovensku a rovněž v Německu. A SERVIS má velmi silné zázemí, jasně danou a srozumitelnou strategii, neváhá investovat do vlastního profesionálního a špičkově odborně zdatného týmu pracovníků, dále do vysoce výkonného a kvalitního strojového parku a vybavení, ale v neposlední řadě i do špičkových značkových čistících prostředků.

Okna, mytí Brno nejkvalitněji kvalitní mytí a leštění oken Leštění oken

Tato trojice pak tvoř pilíře firemní strategie…

Tato trojice pak tvoř pilíře firemní strategie A SERVISU, který se svým know how netají, naopak “jde s kůží na trh”, aby byl k zákazníkům co nejpřímější a nejtransparentnější. Společnost Okna, mytí Brno ji aplikuje do všech odvětví, kterými se zabývá. Je to široká škála služeb, namátkou se jedná o čištění podlah a koberců, odstraňování plísní, boj proti graffiti pomocí preventivního ochranného systému nebo třeba umývání oken a výloh. Pokud se zaměříme na poslední aktivitu, jedná se o jednu z velmi žádaných a úspěšných technologií. Tuto činnost provádí společnost v bytech, domácnostech, rodinných domech, obchodech, velkých nákupních či společenských centrech, zdravotnických zařízeních či v kancelářích firem nebo v komerčních prostorech.

okna září čistotou nejen v Brně mytí oken za pomoci vysokozdvižné plošiny Mytí prosklené fasády

Mytí oken realizuje u všech typů oken…

Mytí oken realizuje u všech typů oken, výloh nebo prosklených ploch. I v těžko přístupných místech a ve výškách. Profesionální tým odborných pracovníků vždy postupuje velmi ohleduplně k okolí. Svým kvalitním, pečlivým a důsledným přístupem vždy eliminuje jakoukoliv možnost poškození majetku klienta. Samozřejmostí je, že tato vlastní špičková technologie je zaměřena nejen na běžné mytí a leštění oken a prosklených prostor. Ale i na hrubě a silně znečištěné skleněné plochy jako například po malířích, řemeslnících či po generálních stavebních rekonstrukcích. Často si nás ale zákazníci volají i z důvodu menšího znečištění, nežli jsou nánosy stavebnin. A to je zcela v pořádku. Nedávno nám jedna klientka vyprávěla, že si nás pozvala dokonce za odměnu. Udělala si na bytě menší úpravy, vytapetovala, pořídila nové květiny a dekorace a proměnu obývacího pokoje završila koupí nových záclon a závěsů.

profesionální mytí oken Brno Kdo provádí mytí oken Brno mytí oken cena

Vše nakonec pořídila levněji, než čekala…

Vše nakonec pořídila levněji, než čekala. Tak si za ušetřené peníze chtěla udělat radost tím, že si nechá okna vyčistit profesionály. Aby bylo přes ně hezky vidět a nebyl kontrast mezi špinavými okny a novými záclonami. Sám zákrok profesionálů z A SERVISU probíhá následovně. Začne se provedením čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedou leštění na sucho čistou bavlněnou plenou. Kterou A SERVIS vymyslel a nazval jako tzv. trik suchého leštění. I když je to určitě fyzicky náročnější postup, je zaručeno, že okna zůstanou déle čistá.  Společnost má spolehlivě ověřeno, že při použití leštících přípravků za mokra, jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a tahy leštění. Proto z firemní strategie nepoužívá žádná leštidla, která tvoří pouze “wow efekt”. Okna, mytí Brno – Okna, mytí Brno

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *