„Tepování sedaček Praha“ odstraní z koberce i krvavý flek, bonusem bude načechraný a voňavý koberec

Published 6 roky ago -


Jsme úklidová firma, která má široké pole působnosti. Jmenujeme se  Praha 9 Koberce, čištění a mezi naše aktivity patří čištění koberců, podlah, mytí oken nebo třeba odstraňování graffiti.

jak odstranit skvrnu od krve z koberceSnažíme se reagovat na potřeby zákazníků, proto se stále zlepšujeme a vyvíjíme naše technologie a postupy. Co se týká čištění koberců, je pro nás naprostou samozřejmostí, abychom klientovi zanechali koberec dokonale čistý. Ale zároveň nepoškozený nějakou nešetrnou metodou a zákeřnou chemii.

Mezi takové…snadné čištění koberců

Mezi takové nemoderní a dnes už dosti zastaralé metody patří zejména neúčinná extrakční metoda, která nejenom že koberec nevyčistí důkladně. Ale navíc jej zanechá v nevábném tvaru. Přesto ji některé úklidové firmy stále nabízí a lákají zákazníky zřejmě na nižší cenu. Která však v takovém případě není příliš ušetřením pro zákazníka. Protože  si zákazník zaplatí neúplnou službu, která často ještě zhorší původní podobu koberce. Naše společnost nabízí strojové čištění koberců, které je však oproti extrakční metodě moderní, účinné a přesto šetrné.

strojové čištění podlahyKonkrétně….

Konkrétně používáme technologii kotoučového stroje. Která funguje na principu využití silného a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje. Který pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho, dokud neodstraní veškeré i mnohaleté a veškerým tlakem z chodidel do hloubky zašlapané nečistoty.

profesionální čištění koberceTato metoda je….

Tato metoda je velmi účinná, protože se tato kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a kromě všech nečistot bezpečně zlikviduje i jakékoliv zdraví škodlivé roztoče, alergeny a bakterie. Náš kotoučový stroj si poradí s mnohaletou špínou i skvrnami všeho druhu. Nedávno jsme řešili také čištění světle modrého koberce, na kterém byl flek od krve, protože si naše klientka nakopla palec o nohu stolu a praskl jí při tom nehet.

krásně čistý koberecUklidnili jsme ji,…

Uklidnili jsme ji, že není třeba se koberce zbavovat, že ho dokážeme jednoduše s naším strojovým pomocníkem vyčistit. Výsledkem je koberec nejenom bez známky předešlé nehody, ale také načechraný vlas koberce, který způsobí dojem, že koberec vypadá jako nově pořízený. Takovou třešničkou na dortu je pak provonění celé domácnosti, protože naše společnost používá značkovou kosmetiku, která má finiš zjednodušeně řečeno jako aviváž při praní prádla. Proto je naše metoda univerzální a musíme i potvrdit, že se setkáváme s různými důvody, z jakých si nás zákazníci zvou domů, do podniku nebo třeba na chalupu.

skvrny od kávy, jak je odstranitVe zkratce…

Ve zkratce se jedná o důvody vyčištění skvrny, případně skvrn, na koberci, další důvod je obnovení původního vzhledu koberce (odstranění šedi, což je roky zašlá špína, načechrání vlasu koberce, proniknutí původní barvy koberce), vydezinfikování koberce od veškerých nečistot, mikroorganismů včetně roztočů.    A v neposlední řadě se jedná o zakrytí zápachu nebo nepříjemné vůně koberce provoněním naší kosmetikou, kterou do koberce zapracuje zmíněný kotoučový stroj.

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *